Ga naar Bastille

Bastille

za 09 mrt 2019
Antwerpen

Bastille

Sportpaleis, Antwerpen Details

Deuren open: 18:30

(01/10/2018)

Bastille kondigt een beperkte reeks concerten in Europa aan, in februari en maart van volgend jaar. Met de live shows geven ze fans de kans om hun splinternieuwe werk nu al te ontdekken, nog voor de release van hun langverwachte derde plaat, die er in de lente moet komen.

We’ve spent most of this last year working on loads of new music and touring different versions of our songs so now we’re so excited to head back out and play a bunch of new songs in the lead up to our new album” – Dan Smith

De band heeft er een drukke festivalzomer op zitten, met headline slots op o.a. Wilderness en MTV’s Ocean City Sounds. Daarnaast werkten ze ook samen met Marshmello, wat resulteerde in het tegelijk aangrijpende en euforische “Happier”, één van de grootste internationale hits van het jaar.

Het is een wervelwind geweest voor het viertal van Bastille, de afgelopen jaren. Zanger en frontman Dan Smith, toetsenist Kyle Simmons, bassist en gitarist Will Farquarson en drummer Chris Wood hebben op vijf jaar tijd meer dan 500 shows gespeeld over 6 continenten. Ze verkochten wereldwijd zo’n 15 miljoen singles en 6 miljoen albums en online staat de teller op maar liefst 3,5 miljard streams! Na eerst de British Breakthrough Act op de BRITs te winnen, sleepten ze ook nominaties voor de Grammy’s, AMA en MTV Europe Awards in de wacht.

Twee jaar na hun uitverkochte Sportpaleisconcert, keert Bastille terug naar de Antwerpse muziektempel. Hits als "Pompeii", "Laura Palmer", "Things We Lost In The Fire", “Good Grief” en “Quarter Past Midnight” staan op de setlist naast heel veel nieuwe songs die voor het eerst live gespeeld worden. Afspraak op zaterdag 9 maart. Tickets voor het concert zijn beschikbaar vanaf vrijdag 5 oktober om 10u.

 

Tickets

Reguliere ticketverkoop

  • Tickets nu te koop

    General onsale*

Niet gevonden wat je zocht?

Selecteer een andere datum

Artiesten aanwezig op dit evenement

Hotels in de omgeving

Toegang voor rolstoelgebruikers

In de zaal zijn er plaatsen voorzien voor rolstoelgebruikers en je eventuele gezelschap. Gelieve telefonisch te reserveren bij Tele Ticket Service op het nummer 03/400.00.34 (vanuit Nederland +32.3.400.00.34) en te verduidelijken dat je je in een rolstoel verplaatst. Zo kunnen we de juiste reservering voor je doen. Of mail naar service@teleticketservice.com. Onze medewerkers in de zaal helpen en begeleiden je graag, als je dat wenst.

Bij de verbouwingen van het Sportpaleis is bijzondere aandacht besteed aan de integrale en optimale toegankelijkheid voor andersvaliden. Rolstoelgebruikers kunnen volledig zelfstandig het Sportpaleis binnen via de aangepaste ingang nr. 6 aan de kant van Parking Vaart en ondervinden geen hinder van al te steile hellingen. Aan de cateringruimtes kan je terecht aan verlaagde bedieningstogen. In de zaal zelf is het aantal rolstoelplaatsen meer dan verdubbeld en geniet je van prominente plaatsen helemaal vooraan op de rechterzijtribune, een zone die standaard en structureel voor rolstoelgebruikers is voorbehouden. Deze plaatsen op de eerste rij bieden je een optimale belevingswaarde van het evenement en een uitstekend zicht op de activiteit.