Ga naar Rudimental

Rudimental

do 24 jan 2019
Brussels

Rudimental

Ancienne Belgique, Brussels Details

20:00

Deuren open: 19:00

(01/10/2018)

Rudimental is helemaal klaar voor hun grote terugkeer, met een derde langspeler die voorzien is in januari 2019! De hele wereld wacht dan ook vol ongeduld op de release van het album met de toepasselijke titel ‘Toast To Our Differences’. Op 24 januari stelt Rudimental hun nieuw werk voor op het podium van de AB!

Hun unieke sound met een mix van dubstep, soul, grime en drum ’n bass zorgden voor een enorm aanzien binnen de internationale dance scene. Ook hun onuitputtelijke energie tijdens live concerten droeg eveneens bij tot hun uitstekende reputatie. De meer dan gesmaakte passages bij ons (Pukkelpop, Rock Werchter, lotto Arena, Vorst Nationaal,...) gelden als grootste bewijs daarvan.
Hun status als hitmakers deden ze begin 2018 opnieuw alle eer aan met nummers als “These Days” ft Jess Glynne, Macklemore & Dan Caplen en “Let Me Live” (geproducet met Major Lazer) ft Anne Marie en Mr. Eazi. Hun lange lijst met internationale successen lijkt niet te stoppen met nieuw werk op komst, dat nu al over de tongen gaat.

 

Tickets

Reguliere ticketverkoop

  • General onsale*
    Uitverkocht.

Artiesten aanwezig op dit evenement

Hotels in de omgeving

Toegang voor rolstoelgebruikers

Alle info hier.