Panic! At The Disco

do 21 mrt 2019
Antwerpen

Panic! At The Disco

Lotto Arena, Antwerpen Details

Deuren open: 18:30

(23/08/2018)

Meervoudig bekroonde rockgroep Panic! At The Disco is terug! Naar aanleiding van nieuwe plaat 'Pray For The Wicked', sinds juni in de winkelrekken, bracht Brendon Urie afgelopen maandag jongste single "High Hopes" live op de MTV Video Music Awards. En later dit jaar volgt een tournee. Het Amerikaanse luik werd al eerder aangekondigd, maar vandaag wordt daar een reeks Europese data aan toegevoegd, inclusief een stop in ons land!

Sinds de release van debuutplaat 'A Fever You Can’t Sweat Out' in 2005 vaart Panic! At The Disco een eigen koers door het muzikale landschap. Op de golven van rock en poppunk slaagt de band er al jaren in om een steeds breder publiek aan te spreken en de brug te maken tussen verschillende generaties en muziekstijlen. Van emorock in hun beginjaren naar meeslepende popsongs vandaag de dag. Hits als “I Write Sins Not Tragedies”, “Nine In The Afternoon” en “But It’s Better If You Do” staan in het collectieve geheugen gegrift. Ze zijn een graag geziene gast op de allergrootste podia ter wereld, waaronder Glastonbury, Rock Werchter, Pukkelpop alsook Reading en Leeds Festival komend weekend, waar ze als headliner geprogrammeerd staan. Daarnaast zet hun succes zich om in talloze nominaties voor belangrijke muziekprijzen zoals de Grammy Awards, MTV Awards en de TMF Awards.

Talloze hits en zes succesvolle albums later is Panic! At The Disco meer dan ooit klaar om hun nieuwe smoel te laten zien. Meebrullen met hun hits of dansen op de nieuwe nummers? Afspraak op donderdag 21 maart in de Lotto Arena in Antwerpen!

Tickets nu te koop

General onsale*

Tickets kopen Vind de juiste tickets. Bekijk hieronder alle tickets

Tickets

Reguliere ticketverkoop

  • Tickets nu te koop

    General onsale*
  • Silver Lining VIP package (zitplaats)*
  • Silver Lining VIP package (staanplaats)*

Artiesten aanwezig op dit evenement

Hotels in de omgeving

Toegang voor rolstoelgebruikers

In het Sportpaleis en in de Lotto Arena zijn plaatsen voorbehouden voor rolstoelgebruikers en hun eventuele begeleiders. Gelieve bij uw reservering te vermelden of u zich in een rolstoel verplaatst, zodat wij voor u de juiste boeking kunnen doen. Onze medewerkers in de zaal zullen u graag naar uw plaats begeleiden.
.

Bij de verbouwingen van het Sportpaleis is bijzondere aandacht besteed aan de integrale en optimale toegankelijkheid voor andersvaliden. Rolstoelgebruikers kunnen volledig zelfstandig het Sportpaleis binnen via aangepaste ingangen aan de kant van Parking Vaart en ondervinden geen hinder van al te steile hellingen. In de zaal zelf is het aantal rolstoelplaatsen meer dan verdubbeld en geniet men van prominente plaatsen helemaal vooraan op de rechterzijtribune, een zone die standaard en structureel voor rolstoelgebruikers is voorbehouden. Deze plaatsen op de eerste rij bieden een optimale belevingswaarde van het evenement en een uitstekend zicht op de activiteit.
.

Ook in de Lotto Arena is rekening gehouden met goede zichtlijnen vanaf de rolstoelplaatsen.

Tickets nu te koop

General onsale*

Tickets kopen Vind de juiste tickets. Bekijk hieronder alle tickets