Ga naar Panic! At The Disco

Panic! At The Disco

do 21 mrt 2019
Antwerpen

Panic! At The Disco

Lotto Arena, Antwerpen Details

Deuren open: 18:30

(23/08/2018)

Meervoudig bekroonde rockgroep Panic! At The Disco is terug! Naar aanleiding van nieuwe plaat 'Pray For The Wicked', sinds juni in de winkelrekken, bracht Brendon Urie afgelopen maandag jongste single "High Hopes" live op de MTV Video Music Awards. En later dit jaar volgt een tournee. Het Amerikaanse luik werd al eerder aangekondigd, maar vandaag wordt daar een reeks Europese data aan toegevoegd, inclusief een stop in ons land!

Sinds de release van debuutplaat 'A Fever You Can’t Sweat Out' in 2005 vaart Panic! At The Disco een eigen koers door het muzikale landschap. Op de golven van rock en poppunk slaagt de band er al jaren in om een steeds breder publiek aan te spreken en de brug te maken tussen verschillende generaties en muziekstijlen. Van emorock in hun beginjaren naar meeslepende popsongs vandaag de dag. Hits als “I Write Sins Not Tragedies”, “Nine In The Afternoon” en “But It’s Better If You Do” staan in het collectieve geheugen gegrift. Ze zijn een graag geziene gast op de allergrootste podia ter wereld, waaronder Glastonbury, Rock Werchter, Pukkelpop alsook Reading en Leeds Festival komend weekend, waar ze als headliner geprogrammeerd staan. Daarnaast zet hun succes zich om in talloze nominaties voor belangrijke muziekprijzen zoals de Grammy Awards, MTV Awards en de TMF Awards.

Talloze hits en zes succesvolle albums later is Panic! At The Disco meer dan ooit klaar om hun nieuwe smoel te laten zien. Meebrullen met hun hits of dansen op de nieuwe nummers? Afspraak op donderdag 21 maart in de Lotto Arena in Antwerpen!

Tickets

Reguliere ticketverkoop

  • General onsale*
    Uitverkocht.
  • General onsale*
    Uitverkocht.
  • General onsale*
    Uitverkocht.

Artiesten aanwezig op dit evenement

Hotels in de omgeving

Toegang voor rolstoelgebruikers

In de zaal zijn er plaatsen voorzien voor rolstoelgebruikers en hun eventuele gezelschap. Gelieve telefonisch te reserveren bij Tele Ticket Service op het nummer 03/400.00.34 (vanuit Nederland +32.3.400.00.34) en te verduidelijken dat je je in een rolstoel verplaatst. Zo kunnen we de juiste reservering voor je doen. Of mail naar service@teleticketservice.com.