Ga naar Ronnie Flex & Deuxperience

Ronnie Flex & Deuxperience

zo 23 dec 2018
Brussels

Ronnie Flex & Deuxperience

Ancienne Belgique, Brussels Details

20:00

Deuren open: 19:00

(14/08/2018)

Ronell Langston Plasschaert, oftewel Ronnie Flex, geldt als boegbeeld van een nooit eerder geziene en succesvolle generatie hiphop artiesten in Nederland. Zijn genre-overstijgende releases vinden keer op keer hun weg naar de hitlijsten in zowel Nederland als België. Aanstaande zaterdag zal de Nederlandse rapper eerst Pukkelpop in vuur en vlam zetten, om dan op zondag 23 december naar ons land terug te keren voor een energieke show in de Ancienne Belgique.

Nadat België kennismaakt met “Drank & Drugs”, de superhit met Lil’ Kleine, bereikt al snel ook ander werk van de rapper ons land. Denk aan nummers als “Energie”, “Blijf Bij Mij” en “Plek Als Dit”. Met zijn tweede langspeler ‘Rémi’ (2017) gooit Ronnie Flex grote ogen en wordt hij bekroond met een Edison award voor ‘Beste Album’ en ‘Beste Hiphop’. Met zijn eigen instrument ‘autotune’ en ondersteund door een fenomenale 9-koppige liveband, genaamd Deuxperience, komen zijn Caribische roots meer naar de voorgrond, en is stilstaan geen optie. Het succes bezorgt hem optredens op de grootste festivals zoals Pinkpop, Lowlands en Pukkelpop. Begin maart nog brak het rapfenomeen het record van meest gestreamde track binnen één dag in Nederland (650.000) met het nummer “Fan”. Er bestaat geen twijfel over: Ronnie Flex is hot!
Ronnie Flex & Deuxperience keert terug naar ons land voor een vervroegd kerstfeest vol hits en dansbare beats! Afspraak op zondag 23 december in de Ancienne Belgique!

Tickets

Reguliere ticketverkoop

  • Tickets nu te koop

    General onsale*

Artiesten aanwezig op dit evenement

Hotels in de omgeving

Toegang voor rolstoelgebruikers

Alle info hier.