Kylie presents Golden

do 08 nov 2018
Brussels

Kylie presents Golden

Koninklijk Circus, Brussels Details

20:00

Deuren open: 19:00

(23/07/2018)

Kylie Minogue is onmiskenbaar een superster, overal gekend en door iedereen geliefd. Met meer dan 90 miljoen verkochte albums wereldwijd op haar palmares fleurde de Australische schone 2018 op met de release van haar veertiende album ‘Golden’. Een verrassend album dat country mengt met Kylie’s pop/dance DNA. Daar koppelt de zangeres een nieuwe Europese tournee aan die haar dit najaar naar Brussel brengt.

Als veelzijdige artieste met haar ongeziene intelligentie verbond Kylie verschillende modetrends. Ze slaagde erin om haar muziek telkens heruit te vinden door trends voor te zijn en zo een steeds kritischer publiek te overtuigen. Van “I Should Be So Lucky” tot “Where The Wild Roses Grow” en van “Kids”, “Can’t Get You Out Of My Head”, “Come Into My World”, “I Believe in You” en “Slow”… de lijst met hits lijkt oneindig, onvervangbaar en onmiskenbaar efficiënt.
 
Met ‘Golden’ brengt Kylie een eerbetoon aan legendes uit Nashville, waar ze in samenwerking met Steve McEwan (Keith Urban) en Amy Wadge (Ed Sheeran) 12 nummers opnam. Een nieuwe uitdaging die ze met verve invult met singles “Golden” en “Stop Me From Falling”  waarin ze samenwerkt met de Cubaanse reggaeton groep Gente De Zona. Mis de unieke kans om dit popicoon in alle intimiteit aan het werk te zien op donderdag 8 november in het Koninklijk Circus in Brussel niet!

Tickets nu te koop

General onsale*

Tickets kopen Vind de juiste tickets. Bekijk hieronder alle tickets

Tickets

Reguliere ticketverkoop

  • Tickets nu te koop

    General onsale*

VIP-pakketten

Artiesten aanwezig op dit evenement

Hotels in de omgeving

Tickets nu te koop

General onsale*

Tickets kopen Vind de juiste tickets. Bekijk hieronder alle tickets