Black Eyed Peas

za 17 nov 2018
Brussels

Black Eyed Peas

Vorst Nationaal, Brussels Details

20:00

Deuren open: 18:30

(10/07/2018)

Voelde je ook net die aardbeving op de muziekplaneet? De Black Eyed Peas kondingen hun langverwachte terugkeer naar de Europese podia aan! Acht jaar na hun laatste tournee op het Europese vaste land maakt de meermaals met platinaplaten en Grammy Awards bekroonde groep een nieuwe afspraak met zijn Belgische fans op vrijdag 17 november in Vorst Nationaal!
 
De band zet het heugelijke nieuws kracht bij door op dit eigenste moment een nieuwe single “Get it” met bijbehorende spraakmakende en maatschappijkritische video te onthullen. Na hun laatste album, de bestseller ‘The Beginning’, werd het een tijd lang stil rond de groep. Nu staan ze er weer: Een nieuw nummer dat aansluit bij het urban/hip hop geluid uit hun begindagen en dat tevens de opvolger is van twee andere tracks die eerder dit jaar verschenen: het opmerkelijke “Street Livin’” waarop Will.i.am, Taboo et Apl.de.apl luid en duidelijk hun onvrede uiten over de incidenten met bruut politiegeweld en de immigratieproblematiek waarmee de VS geconfronteerd wordt deze dagen, en “Ring The Alarm", een overduidelijke aanklacht tegen de penibele toestand waarin de wereld zich bevindt, om ons vervolgens wakker te schudden dat het uur van verandering aangebroken is. De nieuwe songs beloven veel goeds voor de grote terugkeer van Black Eyed Peas van wie we sinds 2016 en hun "#WHERESTHELOVE" versie 2.0 niets meer gehoord hadden.

In afwachting van een nieuw album voorzien voor later dit jaar, is er nu alvast de kans om één van de meest invloedrijke bands van zijn generatie weer live aan het werk te zien. Zet je schrap, want het zal hard gaan met de ticketverkoop!

Tickets nu te koop

General onsale*

Tickets kopen Vind de juiste tickets. Bekijk hieronder alle tickets

Tickets

Reguliere ticketverkoop

  • Tickets nu te koop

    General onsale*

Artiesten aanwezig op dit evenement

Hotels in de omgeving

Tickets nu te koop

General onsale*

Tickets kopen Vind de juiste tickets. Bekijk hieronder alle tickets