KNTXT

za 03 nov 2018
Antwerpen

KNTXT

Sportpaleis, Antwerpen Details

20:00

Deuren open: 20:00

Timing: 20:00 – 06:00

(29/06/2018)

KNTXT VOEGT LEN FAKI TOE AAN LINE-UP

KNTXT, een concept met een duidelijke doelstelling: een kwaliteitsvolle techno-ervaring, met nationale en internationale acts. Het concept werd onder impuls van Charlotte de Witte geboren in dé technoclub van Europa - Fuse natuurlijk - en barstte in no time volledig uit zijn voegen. Na edities in Brussel, Gent en Antwerpen en binnenkort voor het eerst een eigen stage op Tomorrowland, brengt KNTXT nu ook de allerbeste technobeats van het moment naar het Sportpaleis. Dat nieuws werd vorige week op groot enthousiasme onthaald en alle early bird tickets waren onmiddellijk uitverkocht. Reguliere tickets zijn nu beschikbaar!

Charlotte de Witte tekende als bezielster van KNTXT uiteraard al present op deze grootste editie ooit. Vandaag wordt een tweede klepper aan de affiche toegevoegd. Niemand minder dan Len Faki vult de line-up verder aan. De Duitse dj, producer en labeleigenaar is zonder twijfel één van de beste en meest gevraagde technoartiesten van het moment. Zijn unieke sound evolueert continu, maar boet nooit in aan een typerende en uitermate levendige energie. Hij is een gentleman achter de draaitafels, een artiest die zijn sets opbouwt rond ruwe passie en schoonheid, een kunstenaar die perfect kan inspelen op zijn publiek en zo keer op keer de dansvloer doet ontploffen. Meer namen voor KNTXT worden binnenkort aangekondigd.

KNTXT vindt plaats op zaterdag 3 november in het Sportpaleis. Tickets zijn nu te koop.

--

(20/06/2018)

KNTXT met Charlotte de Witte

Techno is hot, zoveel is duidelijk. Clubs en festivals programmeren dat het een lieve lust is, en er staat een hele nieuwe generatie artiesten klaar om ons te voorzien van hippe, diepe beats. Temidden van de revival werd in dé technoclub van Europa - Fuse natuurlijk - KNTXT geboren, een concept dat je moet ervaren om het volledig te begrijpen. De doelstelling is duidelijk: een kwaliteitsvolle techno-ervaring, met nationale en internationale acts. Charlotte de Witte, die het concept mee bedacht, Chris Liebing, Dave Clarke, Len Faki, het zijn maar enkele van de indrukwekkende lijst namen die de line-up reeds sierden. Muziek en beleving staan centraal: ruw, underground, industrieel en simpel.

KNTXT ontvangt bergen lof van prominente vakmedia als Mixmag, DJ Mag en Red Bull Elektropedia. De Belgische technoliefhebber krijgt er niet genoeg van en de vraag naar tickets blijft stijgen. KNTXT gaat nationaal en vindt in maart 2017 voor het eerst plaats op een andere plaats dan thuishaven Fuse. Sindsdien is het concept volledig uit zijn voegen gebarsten. Naast Brussel volgen edities in Gent en Antwerpen, alsook een wekelijkse radioshow op Studio Brussel gehost door Charlotte de Witte. Op zaterdag 28 juli is er voor het eerst een KNTXT stage op Tomorrowland. Next: Sportpaleis!

KNTXT op zaterdag 3 november in het Sportpaleis. Dat zijn de allerbeste technobeats van het moment tot in de vroege uurtjes. Charlotte de Witte, de Godmother van de Belgische techno, tekent alvast present. De talentvolle DJ en producer heeft een indrukwekkend cv opgebouwd: een Essential Mix debuut op BBC Radio 1, een passage in de Boiler Room, de cover van DJ MAG en premium spots op 's werelds grootste festivals. Afgelopen weekend draaide ze nog een waanzinnige set op Sónar Festival in Barcelona. Meer namen voor KNTXT worden binnenkort aangekondigd.

Dit evenement is een coproductie van Live Nation / Tomorrowland / Fuse

Tickets nu te koop

General onsale*

Tickets kopen Vind de juiste tickets. Bekijk hieronder alle tickets

Tickets

Reguliere ticketverkoop

  • Tickets nu te koop

    General onsale*
  • Early Bird presale*
    Uitverkocht.

Artiesten aanwezig op dit evenement

Hotels in de omgeving

Toegang voor rolstoelgebruikers

In het Sportpaleis en in de Lotto Arena zijn plaatsen voorbehouden voor rolstoelgebruikers en hun eventuele begeleiders. Gelieve bij uw reservering te vermelden of u zich in een rolstoel verplaatst, zodat wij voor u de juiste boeking kunnen doen. Onze medewerkers in de zaal zullen u graag naar uw plaats begeleiden.
.

Bij de verbouwingen van het Sportpaleis is bijzondere aandacht besteed aan de integrale en optimale toegankelijkheid voor andersvaliden. Rolstoelgebruikers kunnen volledig zelfstandig het Sportpaleis binnen via aangepaste ingangen aan de kant van Parking Vaart en ondervinden geen hinder van al te steile hellingen. In de zaal zelf is het aantal rolstoelplaatsen meer dan verdubbeld en geniet men van prominente plaatsen helemaal vooraan op de rechterzijtribune, een zone die standaard en structureel voor rolstoelgebruikers is voorbehouden. Deze plaatsen op de eerste rij bieden een optimale belevingswaarde van het evenement en een uitstekend zicht op de activiteit.
.

Ook in de Lotto Arena is rekening gehouden met goede zichtlijnen vanaf de rolstoelplaatsen.

Tickets nu te koop

General onsale*

Tickets kopen Vind de juiste tickets. Bekijk hieronder alle tickets