Ga naar Tom Odell

Door een agendaconflict ziet Tom Odell zich genoodzaakt om meerdere data van zijn tournee uit te stellen, waaronder die in Brussel. Het concert dat gepland stond in La Madeleine op maandag 29 oktober wordt uitgesteld naar vrijdag 18 januari, nog steeds in La Madeleine.

Tickets voor het concert op 29 oktober blijven geldig voor de nieuwe datum. Tickethouders die er op 18 januari niet bij kunnen zijn, kunnen zich tot 31 december wenden tot hun verkooppunt voor een terugbetaling van hun tickets.

Tom Odell

vr 18 jan 2019
Brussels

Tom Odell

La Madeleine, Brussels Details

20:00

Deuren open: 19:00

(22/06/2018)

Ter aankondiging van zijn aankomende derde studio album verblijdt Tom Odell ons met een nieuwe single “If You Wanna Love Somebody”. Om die heuglijke gebeurtenis extra in de verf te zetten kondigt de Engelse artiest nieuwe live data aan waarbij Brussel niet vergeten wordt! Tom Odell concerteert voor zijn Belgische publiek in La Madeleine voor een concert in alle intimiteit.  

Sinds de release van zijn debuutalbum in 2013 heeft de jonge artiest van 27 jaar het perfecte recept gevonden om de tot in diep in de harten van zijn publiek te dringen. Met spraakmakende nummers als “Another Love”, “Can’t I Pretend”, “Hold Me” of andere zoals “Wrong Crowd’ en “Magnetised” distilleert Tom poëtische popnummers met een extreme gevoeligheid en ongeziene efficiëntie. Met zijn twee eerste albums nestelde Tom Odell zich zonder probleem in de kijker van de internationale muziekscene. Het is dus vol ongeduld wachten op de release van zijn derde album.

Tickets

Reguliere ticketverkoop

  • General onsale*
    Uitverkocht.

Artiesten aanwezig op dit evenement

Hotels in de omgeving