Ga naar Years & Years

Years & Years

do 07 feb 2019
Antwerpen

Years & Years

Lotto Arena, Antwerpen Details

Deuren open: 18:30

(18/06/2018)

De band achter de charismatische Olly Alexander is helemaal terug van weg geweest. Terwijl jongste single “If You’re Over Me” gestaag klimt naar de hoogste regionen van de charts, heeft het trio van Years & Years zich nog nooit zo onoverwinnelijk gevoeld. Ze zijn in bloedvorm. Onlangs speelden ze in één week tijd een indrukwekkende set op de Capital Summertime Ball, ging hun kortfilm ‘Palo Santo’ in première op BAFTA en brachten ze “If You’re Over Me” live bij Graham Norton. En nu ze helemaal on fire zijn, kondigen ze ineens ook een uitgebreide tournee doorheen UK en Europa aan. Probeer hen nog maar eens te stoppen!

Ze maken het nieuws vandaag bekend, na een schitterend optreden op Werchter Boutique afgelopen weekend en op de vooravond van de release van hun langverwachte tweede album. ‘Palo Santo’ komt uit op 6 juli en is een plaat van wereldklasse. Eerste single “Sanctify” deed al meteen vermoeden dat het een meer dan waardige opvolger zou zijn voor debuut ‘Communion’, dat met “King”, “Desire”, “Shine” en “Take Shelter” bol stond van superhits!

De Palo Santo Tour wordt op 28 november afgetrapt in Glasgow en eindigt op 7 februari in... de Antwerpse Lotto Arena!

--

Het volledige tijdschema vindt u enkele dagen vóór het concert op deze pagina.

Tickets

Reguliere ticketverkoop

  • Tickets nu te koop

    General onsale*

Niet gevonden wat je zocht?

Selecteer een andere datum

Artiesten aanwezig op dit evenement

Hotels in de omgeving

Toegang voor rolstoelgebruikers

In het Sportpaleis en in de Lotto Arena zijn plaatsen voorbehouden voor rolstoelgebruikers en hun eventuele begeleiders. Gelieve bij uw reservering te vermelden of u zich in een rolstoel verplaatst, zodat wij voor u de juiste boeking kunnen doen. Onze medewerkers in de zaal zullen u graag naar uw plaats begeleiden.
.

Bij de verbouwingen van het Sportpaleis is bijzondere aandacht besteed aan de integrale en optimale toegankelijkheid voor andersvaliden. Rolstoelgebruikers kunnen volledig zelfstandig het Sportpaleis binnen via aangepaste ingangen aan de kant van Parking Vaart en ondervinden geen hinder van al te steile hellingen. In de zaal zelf is het aantal rolstoelplaatsen meer dan verdubbeld en geniet men van prominente plaatsen helemaal vooraan op de rechterzijtribune, een zone die standaard en structureel voor rolstoelgebruikers is voorbehouden. Deze plaatsen op de eerste rij bieden een optimale belevingswaarde van het evenement en een uitstekend zicht op de activiteit.
.

Ook in de Lotto Arena is rekening gehouden met goede zichtlijnen vanaf de rolstoelplaatsen.