Ben Howard

di 04 dec 2018
Brussels

Ben Howard

Vorst Nationaal, Brussels Details

20:00

Deuren open: 19:00

(12/06/2018)

Ben Howard is eindelijk terug! Met een derde album onder de arm siert de zanger, schrijver en componist deze zomer niet alleen de affiche van Rock Werchter, hij komt dit najaar ook naar Vorst Nationaal! Afspraak op dinsdag 4 december!

Een uitzonderlijk artiest die zichzelf continu opnieuw heruitvindt. Ben Howard verscheen voor het eerst op het toneel met zijn debuut ‘Every Kingdom’ en briljante singles “The Wolves”, “Keep Your Head Up” en “The Fear”. Terwijl hij opgroeide met muzikale invloeden uit de gouden jaren ’60 en ’70, van Joni Mitchell tot Bob Dylan, leerde Ben Howard zijn gitaar te slaan, knijpen en krabben en dat allemaal voor puur melodische doeleinden. Zijn unieke stijl is zijn paradepaardje en zijn generositeit, frisheid en authenticiteit dragen allemaal bij tot zijn populariteit. Met zijn tweede album ‘I Forget Where We Were’ (2014) bevestigde hij zijn grote talent. Zijn dromerige, melancholische muziek doet soms denken aan Bon Iver en geeft zijn steeds groter wordend publiek keer op keer kippenvel. En ja hoor, ook live weet hij zijn publiek te betoveren, of het nu op een festival of in een concertzaal is.

Met derde langspeler ‘Noonday Dream’ schotelt Ben Howard ons 10 splinternieuwe nummers voor. Betoverende arrangementen en teksten die tegelijk rijk en ontroerend zijn, zoals het schitterende “Nica Libres At Dusk”. Ontdek zijn nieuw werk live op 4 december in Vorst Nationaal!

Tickets nu te koop

General onsale*

Tickets kopen Vind de juiste tickets. Bekijk hieronder alle tickets

Tickets

Reguliere ticketverkoop

  • Tickets nu te koop

    General onsale*

Artiesten aanwezig op dit evenement

Hotels in de omgeving

Tickets nu te koop

General onsale*

Tickets kopen Vind de juiste tickets. Bekijk hieronder alle tickets