Brides of Lucifer

vr 08 feb 2019
Antwerpen

Brides of Lucifer

Lotto Arena, Antwerpen Details

Deuren open: 18:30

(21/06/2018)

Brides Of Lucifer debuteerden vorig jaar op Graspop Metal Meeting, één van Europa ’s grootste en toonaangevende metal en hardrock festivals. De hoge verwachtingen losten ze moeiteloos in als headliner in de Marquee, tot tweemaal toe. Dertien Brides, gekleed in satanische kostuums, samen met een 6 koppige band leverden een verbazingwekkende show af die hen bij publiek en media uiterst lovende recensies opleverde. “Dé revelatie op Graspop was Brides of Lucifer” kopte Het Laatste Nieuws. “Vraag het aan zowat elke festivalbezoeker van Graspop Metal Meeting 2017: Brides of Lucifer was een van de sensaties van het festival” tekende Studio Brussel op.

Geen groter contrast tussen goddelijke vrouwenstemmen en striemende hardrock gitaren, en toch weten Steven Kolacny (Scala & Kolacny Brothers), Koen Buyse (Zornik) en Ives Mergaerts het subliem tot een unieke band in het metal-genre te vormen. Dertien fantastische vrouwen(stemmen) combineren met de brute kracht van snijdende gitaren en pompende drums in een uniek en origineel jasje, dat is Brides Of Lucifer.

Wat aanvankelijk een éénmalig project was, is inmiddels een volwaardige band. Na 2x Graspop Metal Meeting en een, geheel op eigen kracht, uitverkochte AB vorig jaar, is er op 29 juni het debuutalbum ‘Brides Of Lucifer’ (uit bij Rhino / Warner Music USA). Later deze zomer volgen shows op Lokerse Feesten en Alcatraz metalfestival. Daar blijft het niet bij, want op vrijdag 8 februari 2019 staat de band met een gigantisch indrukwekkende productie met veel licht & special effects in de Lotto Arena in Antwerpen.

--

Het volledige tijdschema vindt u enkele dagen vóór het concert op deze pagina.

Tickets nu te koop

General onsale*

Tickets kopen Vind de juiste tickets. Bekijk hieronder alle tickets

Tickets

Reguliere ticketverkoop

  • Tickets nu te koop

    General onsale*

Artiesten aanwezig op dit evenement

Hotels in de omgeving

Toegang voor rolstoelgebruikers

In het Sportpaleis en in de Lotto Arena zijn plaatsen voorbehouden voor rolstoelgebruikers en hun eventuele begeleiders. Gelieve bij uw reservering te vermelden of u zich in een rolstoel verplaatst, zodat wij voor u de juiste boeking kunnen doen. Onze medewerkers in de zaal zullen u graag naar uw plaats begeleiden.
.

Bij de verbouwingen van het Sportpaleis is bijzondere aandacht besteed aan de integrale en optimale toegankelijkheid voor andersvaliden. Rolstoelgebruikers kunnen volledig zelfstandig het Sportpaleis binnen via aangepaste ingangen aan de kant van Parking Vaart en ondervinden geen hinder van al te steile hellingen. In de zaal zelf is het aantal rolstoelplaatsen meer dan verdubbeld en geniet men van prominente plaatsen helemaal vooraan op de rechterzijtribune, een zone die standaard en structureel voor rolstoelgebruikers is voorbehouden. Deze plaatsen op de eerste rij bieden een optimale belevingswaarde van het evenement en een uitstekend zicht op de activiteit.
.

Ook in de Lotto Arena is rekening gehouden met goede zichtlijnen vanaf de rolstoelplaatsen.

Tickets nu te koop

General onsale*

Tickets kopen Vind de juiste tickets. Bekijk hieronder alle tickets