Gad Elmaleh

do 20 sep 2018
Antwerpen

Gad Elmaleh

Arenbergschouwburg, Antwerpen Details

20:00

Deuren open: 19:00

(13/06/2018)

Gad Elmaleh. Een standup comedian met faam. Aanvankelijk in franstalig gebied. Nu met zijn engelstalige shows aan een bijzonder grote opmars bezig in de rest van de wereld. Zijn nieuwe voorstelling ‘The Dream Tour’ brengt hem op donderdag 20 september naar de Arenbergschouwburg in Antwerpen.

Gad Elmaleh kan mooie geloofsbrieven voorleggen. De uit Casablanca afkomstige Fransman/Canadees/Marokkaan heeft zich opgewerkt van Frankrijk’s meest populaire standup comedian tot wereldwijd fenomeen. Sinds 2015 woont Gad, ook gevierd acteur, bekend van onder andere The Adventures of Tintin en Woody Allen’s Midnight in Paris, in de Verenigde Staten. Met zijn eerste engelstalige programma resideert hij wekenlang in Joe’s Club in New York. En van daar gaat het de VS rond. Met als hoogtepunt een uitverkochte Carnegie Hall in februari 2017.

Gad’s engelstalige special ‘Gad Elmaleh: American Dream’, opgenomen in The Town Hall in New York, is sinds kort beschikbaar op Netflix. Op briljante manier deelt hij zijn kijk op zijn nieuwe thuisland. Hun obsessie met eten, de bijzondere datingcultuur, hun Parijs versus dat van hem. Dit najaar brengt zijn ‘The Dream Tour’ hem terug naar Europa. Op donderdag 20 september staat hij in de Antwerpse Arenbergschouwburg. Ga dat zien!

Tickets nu te koop

General onsale*

Tickets kopen Vind de juiste tickets. Bekijk hieronder alle tickets

Tickets

Reguliere ticketverkoop

  • Tickets nu te koop

    General onsale*

Artiesten aanwezig op dit evenement

Hotels in de omgeving

Tickets nu te koop

General onsale*

Tickets kopen Vind de juiste tickets. Bekijk hieronder alle tickets