Snow Patrol

di 22 jan 2019
Brussels

Snow Patrol

Vorst Nationaal, Brussels Details

20:00

Deuren open: 18:30

(04/06/2018)

‘Wildness’ betekende de grote terugkeer voor één van de meest iconische bands van de internationale indierock-scene. Na zeven jaar afwezigheid presenteert Snow Patrol zijn zevende studioalbum, en maken ze ook eindelijk hun retour op het podium! Na een mooie plaats op de affiche van Rock Werchter 2018, zetten Gary Lightbody en zijn kompanen hun tournee verder. Daarbij hoort ook een halte op 22 januari 2019 in Vorst Nationaal.

Vijf uitzonderlijk getalenteerde muzikanten, een mix van Schots en Noord-Iers temperament, snijdende gitaarlijnen, een onvergetelijke stem, hypergevoelige songs… dat is Snow Patrol in enkele sleutelwoorden. De groep, opgericht in 1998, scheert in 2006 internationaal hoge toppen met haar vierde album ‘Eyes Open’. Het album is een opeenvolging van hits als “You’re All I Have”, “Hands Open”, “Shut Your Eyes”, “Chasing Cars”. Maar liefst zeven platina albums sleept de plaat in de wacht in het Verenigd Koninkrijk, maar het is wel degelijk de hele wereld die door de knieën gaat voor de krachtige en betoverende nummers van het atypische vijftal. Sindsdien is Snow Patrol nooit weg geweest uit de toppen van de charts, en de harten van de fans. Maar na het succes van ‘A Hundred Millions Suns’ (2008) en ‘Fallen Empires’ (2011), ruim 15 miljoen verkochte platen wereldwijd en tal van bekroningen, had de groep nood aan een pauze.

Sinds Rock Werchter 2012 is het stil rond Snow Patrol, maar vandaag zijn ze dus helemaal terug met ‘Wildness’. Hun singles “Don’t Give In”, “A Dark Switch” en het recente “Soon” bewijzen dat Gary, Jonny, Nathan, Paul en Johnny nog niks van hun muzikale kracht verloren zijn. Aarzel niet, en geniet live mee van deze hypergetalenteerde en iconische band.

Tickets nu te koop

General onsale*

Tickets kopen Vind de juiste tickets. Bekijk hieronder alle tickets

Tickets

Reguliere ticketverkoop

  • Tickets nu te koop

    General onsale*

Artiesten aanwezig op dit evenement

Hotels in de omgeving

Concertinfo

Elk aangekocht ticket geeft recht op een door u gekozen standaard fysiek exemplaar* of een standaard digitale versie van het album ‘Wildness’.
 
Op elk aangekocht ticket vindt u de link naar de activeringspagina en een unieke code.
Gelieve ermee rekening te houden dat elke code maar geldig is voor 1 exemplaar van ‘Wildness’. Indien u reeds in het bezit bent van een exemplaar, bent u vrij om deze code te delen met familie, vrienden, collega’s of wie dan ook bij wie het nodig is om zijn of haar cd-verzameling bij te schaven. Alle info ivm het schenken van de cd staat op de activeringspagina.

Geniet van het concert!

* verzend- en verpakkingskosten zijn van toepassing op het fysieke exemplaar

Tickets nu te koop

General onsale*

Tickets kopen Vind de juiste tickets. Bekijk hieronder alle tickets