TIMING (onder voorbehoud van wijzigingen):
DEUREN: 18:30
METEJOOR: 20:00 – 20:20
NIELS DESTADSBADER: 20:40 – 23:00

Niels Destadsbader

wo 31 okt 2018
Antwerpen

Niels Destadsbader

Sportpaleis, Antwerpen Details

20:00

Deuren open: 18:30

UPGRADE

De Soundcheck Upgrade bevat:
- Check-in met ontvangst door onze medewerkers
- Toegang tot de soundcheck van Niels Destadsbader voor de show
- Exclusieve poster (handgemaakt en niet te koop), gehandtekend door Niels Destadsbader

Opgelet, de soundcheck vindt plaats in de loop van de namiddag. Dit is enkel een upgrade en bevat GEEN TICKET voor het concert; tickets voor het concert moeten apart aangekocht worden. Fans die willen gebruik maken van deze upgrade moeten in het bezit zijn van een concertticket voor dezelfde datum.

(11/05/2018)

Een verjaardagsfeestje in het Sportpaleis, wie zegt daar nu nee tegen? Niels Destadsbader alvast niet. Het podiumbeest pur sang, dat in augustus 30 kaarsjes uitblaast, droomt er al van sinds hij de salontafel kan beklimmen. Dat het nu zover is, doet hem keer op keer in de ogen wrijven.

Wie de naam Destadsbader niets zegt, moet de voorbije jaren ergens in een donker hol hebben geleefd. Met zijn presentatiewerk voor Medialaan – denk aan ‘Dansdate’ en ‘K3 zoekt K3’ – werd Niels reeds bekend bij het grote publiek. Maar toen vorig jaar zijn eerste album ‘Speeltijd’ uitkwam veroverde hij ook hun harten. Met klinkende melodieën en doodeerlijke teksten scoorde de immer goedlachse boy next door de ene nummer-één-hit na de andere. Hij stond op het podium van Werchter Boutique en zowat elk cultureel centrum dat Vlaanderen rijk is. Als kers op de taart bemachtigde hij ook nog eens twee MIA’s en een Radio 2 Zomerhit-award met "Skwon Meiske".

2017 was buitengewoon voor de bijna-dertiger uit Deerlijk en het lijkt erop dat 2018 nog meer goeds voor hem in petto heeft. Momenteel voert Niels de hitlijsten aan door zijn opmerkelijke bijdrage aan het VTM-programma ‘Liefde voor Muziek’. "Verover Mij" wordt op zowat elke radiozender grijsgedraaid en "Ik Ben Van’t Stroate" wordt nu al de nieuwste zomerhit genoemd. Ook zijn nieuwste ballad "Tokio" schoot als een raket de hoogte in op iTunes.

Terwijl hij op dit moment nog zijn succesvolle concertreeks samen met Miguel Wiels afwerkt, is hij tussendoor ook volop aan het acteren, jureren en presenteren. Het gaat hard voor Niels Destadsbader, maar met zijn tweede album ‘Dertig’, dat eind deze maand verschijnt, moet het eigenlijk allemaal nog beginnen… Alle hits uit ‘Liefde voor Muziek’, aangevuld met 10 pareltjes van eigen makelij. Het resultaat? Een album dat je niet wil missen! Hij brengt zijn nieuwe nummers en grootste hits op woensdag 31 oktober naar het Sportpaleis in Antwerpen. Niet alleen een droom die voor hem in vervulling gaat, maar ook nog eens een unieke kans om zijn verjaardag in stijl te vieren met al zijn fans!

--

Het volledige tijdschema vindt u enkele dagen vóór het concert op deze pagina.

Tickets nu te koop

Laatste tickets*

Tickets kopen Vind de juiste tickets. Bekijk hieronder alle tickets

Tickets

Reguliere ticketverkoop

  • Tickets nu te koop

    Laatste tickets*
  • Soundcheck Upgrade*

Niet gevonden wat je zocht?

Selecteer een andere datum

Artiesten aanwezig op dit evenement

Hotels in de omgeving

Toegang voor rolstoelgebruikers

In het Sportpaleis en in de Lotto Arena zijn plaatsen voorbehouden voor rolstoelgebruikers en hun eventuele begeleiders. Gelieve bij uw reservering te vermelden of u zich in een rolstoel verplaatst, zodat wij voor u de juiste boeking kunnen doen. Onze medewerkers in de zaal zullen u graag naar uw plaats begeleiden.
.

Bij de verbouwingen van het Sportpaleis is bijzondere aandacht besteed aan de integrale en optimale toegankelijkheid voor andersvaliden. Rolstoelgebruikers kunnen volledig zelfstandig het Sportpaleis binnen via aangepaste ingangen aan de kant van Parking Vaart en ondervinden geen hinder van al te steile hellingen. In de zaal zelf is het aantal rolstoelplaatsen meer dan verdubbeld en geniet men van prominente plaatsen helemaal vooraan op de rechterzijtribune, een zone die standaard en structureel voor rolstoelgebruikers is voorbehouden. Deze plaatsen op de eerste rij bieden een optimale belevingswaarde van het evenement en een uitstekend zicht op de activiteit.
.

Ook in de Lotto Arena is rekening gehouden met goede zichtlijnen vanaf de rolstoelplaatsen.

Tickets nu te koop

Laatste tickets*

Tickets kopen Vind de juiste tickets. Bekijk hieronder alle tickets