Kodaline

wo 03 okt 2018
Brussels

Kodaline

Ancienne Belgique, Brussels Details

20:00

Deuren open: 19:00

(24/05/2018)

Eind 2017 zagen de Ieren zich nog genoodzaakt om hun Europese tournee te annuleren, maar nu is er goed nieuws! Kodaline neemt de draad weer op en legt een nieuwe datum vast in Brussel; op 3 oktober in de AB.

Na “Brother”, de eerste single die de zomer van 2017 nóg zonniger maakte, bracht het viertal uit Dublin op 5 mei “Follow Your Fire” uit, de voorbode van de zomerse release van hun derde langspeler. Kodaline is helemaal klaar voor nieuwe avonturen! Met nog maar twee albums op hun palmares kan de band al een hele lijst internationale succesnummers voorleggen, met onder meer “All I Want”, “One Day”, “Love Like This” en “High Hopes”. Duidelijk geïnspireerd door Mumford & Sons en Coldplay, slaagt Kodaline er al snel in om zijn eigen universum te creëren op de albums ‘In A Perfect World’ (2013, ruim een miljoen verkochte exemplaren) en ‘Coming Up For Air’ (2015). Dat wordt een langverwacht terugzien!

Als geen ander kennen zij de kneepjes om een publiek te begeesteren met een zoete dosis nostalgie. Steve, Mark, Jason en Vinny staan op 3 oktober op de planken in de Ancienne Belgique!

Tickets nu te koop

General onsale*

Tickets kopen Vind de juiste tickets. Bekijk hieronder alle tickets

Tickets

Reguliere ticketverkoop

  • Tickets nu te koop

    General onsale*

Artiesten aanwezig op dit evenement

Hotels in de omgeving

Toegang voor rolstoelgebruikers

Alle info hier.

Tickets nu te koop

General onsale*

Tickets kopen Vind de juiste tickets. Bekijk hieronder alle tickets