Suede

zo 30 sep 2018
Brussels

Suede

Ancienne Belgique, Brussels Details

20:00

Deuren open: 19:00

(14/05/2018)

Na het grote succes van hun 10de album ‘Night Thoughts’ is Suede helemaal klaar om een volgende langspeler voor te stellen. ‘The Blue Hour’ zal op 21 september 2018 in de winkelrekken liggen. En daar blijft het niet bij! De Londense groep koppelt er meteen ook een tournee aan vast, waarbij ook België op het programma staat!

De iconische Britpopgroep Suede maakt in het begin van de jaren ‘90 furore dankzij hun legendarische titelloze debuutalbum. Topnummers als “Dog Man Star” en “Coming Up” etaleren hun enorme talent en zorgen ervoor dat ze tot het selecte clubje van de allergrootsten behoren in eigen land, tot aan hun split in 2003. In 2010 pikt Suede de draad weer op, vinden ze de weg terug naar de studio en touren ze de hele wereld rond in de grootste zalen en op de meest prestigieuze festivals. Komend najaar brengen ze hun nieuwe album ‘The Blue Hour’ uit – tevens het laatste deel van een muzikaal drieluik dat begon met hun reünie in 2013. Met Alan Moulder aan de knoppen wordt de veelzijdigheid van Suede opnieuw ten volle uitgespeeld, en gaat de band weer op zoek naar onbekend terrein  met dank aan de arrangementen van Craig Armstrong en Neil Codling.

Brett Anderson (zang), Richard Oakes (gitaar), Mat Osman (bas), Simon Gilbert (drums) en Neil Colding (synths, piano) staan op 30 september in de Ancienne Belgique voor een onvergetelijke avond!

Tickets nu te koop

General onsale*

Tickets kopen Vind de juiste tickets. Bekijk hieronder alle tickets

Tickets

Reguliere ticketverkoop

  • Tickets nu te koop

    General onsale*

Artiesten aanwezig op dit evenement

Hotels in de omgeving

Toegang voor rolstoelgebruikers

Alle info hier.

Tickets nu te koop

General onsale*

Tickets kopen Vind de juiste tickets. Bekijk hieronder alle tickets