John Butler Trio +

do 01 nov 2018
Brussels

John Butler Trio +

Ancienne Belgique, Brussels Details

20:00

Deuren open: 19:00

(04/05/2018)

Naar aanleiding van de release van hun zevende album, waarvan de release gepland staat in september van dit jaar, kondigt John Butler Trio + vandaag tot ons grootste plezier hun terugkeer naar het oude continent aan.

Hun energieke en gulle liveshows in combinatie met een weergaloos muzikaal talent maken de band al jaren tot één van de meest relevante Australische artiesten. Met hun unieke mix van blues, reggae en country, afgewerkt met een portie folk, funk, rock en hip-hop kruist het trio de degens met artiesten als Ben Harper, Xavier Rudd, Jack Johnson en Michael Franti.

2018 wordt een speciaal jaar, aangezien de groep nu uit vijf leden bestaat. Na een welgesmaakte Australische tournee zal ‘John Butler Trio +’ zonder twijfel ook hun Europese publiek weten te vermaken met een show die dynamischer en impressionanter dan ooit te voren wordt. De toevoeging van keyboards en percussie ondersteunen het nieuwe werk, maar bieden ook een niet te onderschatten meerwaarde bij hun grootste klassiekers als “Betterman”, “Zebra” of “What You Want”. Ontdek de nieuwe gedaante van John Butler Trio op donderdag 1 november in de Ancienne Belgique!

Dit concert is een coproductie tussen Ancienne Belgique / Live Nation

Tickets

Reguliere ticketverkoop

  • General onsale*
    Uitverkocht.

Artiesten aanwezig op dit evenement

Hotels in de omgeving

Toegang voor rolstoelgebruikers

Alle info hier.