George Ezra

wo 31 okt 2018
Antwerpen

George Ezra

Lotto Arena, Antwerpen Details

Deuren open: 18:30

(07/08/2018)

Een uitverkochte show in de Ancienne Belgique begin 2018, een fenomenale doortocht op Rock Werchter én een uitverkochte show in De Roma. George Ezra is hot! Goed nieuws voor de fans van de Britse singer-songwriter. Om aan de grote vraag naar tickets tegemoet te komen wordt het concert van George Ezra op 31 oktober, dat oorspronkelijk zou plaatsvinden in De Roma, verplaatst naar de Antwerpse Lotto Arena.

Het concert in De Roma was al een hele tijd uitverkocht en dankzij de verhuis naar de Lotto Arena krijgen fans nu de kans om er alsnog bij te zijn op 31 oktober. Reeds aangekochte tickets blijven geldig voor het concert in de Lotto Arena. Wie dat wenst, kan zijn tickets terugbetaald krijgen. Mensen die een ticket kochten voor het concert in De Roma worden persoonlijk gecontacteerd. Tickets zijn vanaf nu beschikbaar!

--

Het volledige tijdschema vindt u enkele dagen vóór het concert op deze pagina.

Tickets nu te koop

General onsale*

Tickets kopen Vind de juiste tickets. Bekijk hieronder alle tickets

Tickets

Reguliere ticketverkoop

  • Tickets nu te koop

    General onsale*

Artiesten aanwezig op dit evenement

Hotels in de omgeving

Toegang voor rolstoelgebruikers

In het Sportpaleis en in de Lotto Arena zijn plaatsen voorbehouden voor rolstoelgebruikers en hun eventuele begeleiders. Gelieve bij uw reservering te vermelden of u zich in een rolstoel verplaatst, zodat wij voor u de juiste boeking kunnen doen. Onze medewerkers in de zaal zullen u graag naar uw plaats begeleiden.
.

Bij de verbouwingen van het Sportpaleis is bijzondere aandacht besteed aan de integrale en optimale toegankelijkheid voor andersvaliden. Rolstoelgebruikers kunnen volledig zelfstandig het Sportpaleis binnen via aangepaste ingangen aan de kant van Parking Vaart en ondervinden geen hinder van al te steile hellingen. In de zaal zelf is het aantal rolstoelplaatsen meer dan verdubbeld en geniet men van prominente plaatsen helemaal vooraan op de rechterzijtribune, een zone die standaard en structureel voor rolstoelgebruikers is voorbehouden. Deze plaatsen op de eerste rij bieden een optimale belevingswaarde van het evenement en een uitstekend zicht op de activiteit.
.

Ook in de Lotto Arena is rekening gehouden met goede zichtlijnen vanaf de rolstoelplaatsen.

Tickets nu te koop

General onsale*

Tickets kopen Vind de juiste tickets. Bekijk hieronder alle tickets