Ga naar Liam Gallagher

Liam Gallagher

za 08 feb 2020
Brussels

Deuren open: 18:30

(27/06/2019)

Liam Gallagher maakt zijn retour, en die gaat uiteraard niet onopgemerkt voorbij. De Britse rocker kondigde zonet de release van zijn tweede soloalbum aan met twee splinternieuwe singles vol gitaargeweld! En omdat goed nieuws nooit alleen komt, maakte Liam in één beweging ook zijn Europese tournee bekend, die op zaterdag 8 februari halt houdt in Vorst Nationaal.

De helft van het Oasis-broederpaar is al sinds begin deze zomer niet uit de spotlights weg te slaan. Na de release van de aan hem gewijde docufilm ‘As It Was’, die in première ging tijdens het recente filmfestival in Cannes, levert Liam met “Shockwave” een nieuwe single af, compleet met een charismatische viral video. Daarnaast is er intussen ook “The River”, met een helse riff in een hedendaagse ‘Madchester’-stijl. Maar het beste moet natuurlijk nog komen: in september is er zijn tweede album ‘Why Me? Why Not.’ en in 2020 mogen we ons opmaken voor een langverwachte concertreeks, waarin Liam Gallagher het beste van zijn onnavolgbare carrière aan bod laat komen.
--

De klanten die in het bezit zijn van een ticket voor de oorspronkelijke datum in 2018, ontvangen verdere informatie van hun voorverkooppunt.

Tickets

Reguliere ticketverkoop

  • Tickets nu te koop

    General onsale*

Artiesten aanwezig op dit evenement

Hotels in de omgeving