Vance Joy

di 30 okt 2018
Brussels

Vance Joy

La Madeleine, Brussels Details

20:00

(11/02/2018)

Nauwelijks één album had hij nodig om te hele wereld in te pakken. Met zijn zonnige Australische ballades en zijn muziek doordrenkt van levensvreugde, lijkt hij het ideale recept in handen te hebben om zijn fans mee te slepen op een muzikale ontdekkingsreis.
De jonge muzikale tovenaar komt heel binnenkort met een nieuw album en daarbij horen uiteraard ook shows in alle uithoeken van de planeet. Natuurlijk staat ook Brussel opnieuw op de planning! Nadat zijn concert van volgende maand in de Botanique al snel hopeloos uitverkocht was, komt Vance Joy terug naar ons land, voor een concert in La Madeleine op 30 oktober.

Vance Joy dankt zijn internationale succes aan het album ‘Dream Your Life Away’, goed voor meerdere keren platina. James Gabriel Wanderson, zoals de talentvolle singer-songwriter in het echte leven heet, schreef doorheen de jaren een ongelofelijk arsenaal aan hits bij elkaar, zoals bijvoorbeeld “Riptide” (8 x platina), “Fire and the Flood” (3 x platina), “Georgia” (2 x platina) en “Mess Is Mine” (2 x platina). 2018 zal in het teken staan van de release van zijn tweede langspeler, waarvan hij al de eerste single “Lay It On Me” op de wereld los liet. Een single boordevol poëzie, die het beste doet vermoeden voor zijn langverwachte nieuwe plaat. Mis deze veelbelovende terugkeer niet !

Vance Joy komt op 30 oktober naar La Madeleine. Laat je meeslepen door zijn prachtige songs!

Deuren open: 19:00

Tickets

Reguliere ticketverkoop

  • General onsale*

    Te koop vanaf 23-feb-2018 10:00

Niet gevonden wat je zocht?

Selecteer een andere datum

Artiesten aanwezig op dit evenement

Hotels in de omgeving