Klik hier voor meer info over de packages.

Oscar And The Wolf

vr 26 okt 2018
Antwerpen

Oscar And The Wolf

Sportpaleis, Antwerpen Details

Deuren open: 18:30

(30/01/2018)

Vers van de pers! Zonet kondigde de grote winnaar van de MIA’s (Beste Live Act, Beste Solo Man en Beste Pop) Oscar And The Wolf fantastisch concertnieuws aan. Na twee fenomenale concerten eind vorig jaar in het Sportpaleis en nadat eerder al zijn komst naar Werchter Boutique wereldkundig werd gemaakt, kondigt Max Colombie nu ook een nieuwe grootse indoor show aan in het najaar. Op vrijdag 26 oktober komt Oscar And The Wolf naar het Sportpaleis voor een spectaculaire live show vol hits.

Weinig Belgische artiesten die zo’n indrukwekkend CV kunnen voorleggen als Max Colombie. Sinds het verschijnen van debuutalbum ‘Entity’ in 2014 scoort de zanger de ene hit na de andere en verbaast hij vriend en vijand met zijn verbluffende live performances, die hem naar de grootste podia in binnen-en buitenland brengen. Nummers als “Strange Entity”, “Princes” en “Joaquim” zijn dan ook vaste waarden op talloze (inter)nationale radiozenders en staan nu al in het collectieve geheugen van de muziekliefhebber gegrift. Opvolger ‘Infinity’, dat eind 2017 uitkwam, legt de lat zowaar nog hoger. Nummers als “Breathing” en “Runaway” bevestigen de internationale allure die Oscar And The Wolf als geen ander in zijn nummers weet te leggen. Met uitverkochte concertzalen in zowel binnen- als buitenland mag het duidelijk zijn dat Oscar And The Wolf ook live zijn publiek weet te entertainen. Zijn shows worden dan ook als de beste live act van het moment beschouwd.

Oscar And The Wolf brengt de explosieve live act rond zijn twee bejubelde albums naar het Sportpaleis in Antwerpen. Afspraak op vrijdag 26 oktober.

--

Het volledige tijdschema vindt u enkele dagen vóór het concert op deze pagina.

 

Tickets nu te koop

General onsale*

Tickets kopen Vind de juiste tickets. Bekijk hieronder alle tickets

Tickets

Reguliere ticketverkoop

  • Tickets nu te koop

    General onsale*

VIP-pakketten

Artiesten aanwezig op dit evenement

Hotels in de omgeving

Toegang voor rolstoelgebruikers

In het Sportpaleis en in de Lotto Arena zijn plaatsen voorbehouden voor rolstoelgebruikers en hun eventuele begeleiders. Gelieve bij uw reservering te vermelden of u zich in een rolstoel verplaatst, zodat wij voor u de juiste boeking kunnen doen. Onze medewerkers in de zaal zullen u graag naar uw plaats begeleiden.
.

Bij de verbouwingen van het Sportpaleis is bijzondere aandacht besteed aan de integrale en optimale toegankelijkheid voor andersvaliden. Rolstoelgebruikers kunnen volledig zelfstandig het Sportpaleis binnen via aangepaste ingangen aan de kant van Parking Vaart en ondervinden geen hinder van al te steile hellingen. In de zaal zelf is het aantal rolstoelplaatsen meer dan verdubbeld en geniet men van prominente plaatsen helemaal vooraan op de rechterzijtribune, een zone die standaard en structureel voor rolstoelgebruikers is voorbehouden. Deze plaatsen op de eerste rij bieden een optimale belevingswaarde van het evenement en een uitstekend zicht op de activiteit.
.

Ook in de Lotto Arena is rekening gehouden met goede zichtlijnen vanaf de rolstoelplaatsen.

Tickets nu te koop

General onsale*

Tickets kopen Vind de juiste tickets. Bekijk hieronder alle tickets