George Ezra

do 12 apr 2018
Brussels

George Ezra

Ancienne Belgique, Brussels Details

20:00

(19/01/2018)

George Ezra, die doorbrak met zijn wereldhit “Budapest”, kondigt ons zijn grote terugkeer aan met de nakende release van zijn tweede album én een exclusieve show in het intieme kader van de Ancienne Belgique! Afspraak op donderdag 12 april.

Al van jongs af aan was George Ezra, vandaag 24 jaar oud, gefascineerd door muziek. Geïnspireerd door monumenten als Dylan, Woody Guthrie of Howlin Wolf, verschijnt hij al snel op de radar van BBC-programmatoren dankzij zijn stijl die blues en folk naadloos verbindt. Na de vrij bescheiden release van twee EP’s en een eerste passage op het nieuwkomers-podium van Glastonbury begint het hard te gaan voor Ezra. In 2014 bestormt zijn debuutsingle “Budapest” de hitlijsten over de hele wereld, goed voor een gigantische hit. Zijn eerste langspeler ‘Wanted on Voyage’ ging op hetzelfde elan verder met een razendsnelle koppositie in de Engelse charts en top-10-plekken in zowat alle andere landen. Zijn debuut, in 2014 de derde bestverkochte plaat in Groot-Brittannië na Ed Sheeran en Sam Smith, bewijst met andere pareltjes, waaronder “Blame It On Me” en “Cassy O”, het enorme talent van de jonge muzikant. Ook op de planken doet hij het uitstekend, zoals we de afgelopen zomers al konden zien op Rock Werchter en Pukkelpop.

2018 wordt voor George het jaar van de grote terugkeer, met een gloednieuw album en een tournee langs meerdere grote hoofdsteden als Brussel. Niet te missen!

Deuren open: 19:00

Tickets nu te koop

General onsale*

Tickets kopen Vind de juiste tickets. Bekijk hieronder alle tickets

Tickets

Reguliere ticketverkoop

  • Tickets nu te koop

    General onsale*

Niet gevonden wat je zocht?

Selecteer een andere datum

Artiesten aanwezig op dit evenement

Hotels in de omgeving

Toegang voor rolstoelgebruikers

Alle info hier.

Tickets nu te koop

General onsale*

Tickets kopen Vind de juiste tickets. Bekijk hieronder alle tickets