Gary Numan

do 08 mrt 2018
Antwerpen

Gary Numan

Muziekcentrum Trix, Antwerpen Details

Meer informatie

(14/12/2017)


New wave en synthpop-icoon Gary Numan is terug van nooit echt weg te zijn geweest. Met een nieuw album 'Savage: Songs From A Broken World' onder de arm, warm onthaald bij fans en pers met de beste recensies uit Numan’s carrière, en met een puike nummer 2 positie in de UK-hitlijsten bij release, komt hij op donderdag 8 maart 2018 naar Trix in Antwerpen.

Numan brak door als frontman van new wave band Tubeway Army met de hitsingle “Are ‘Friends’ Electric?” uit 1979. Kort nadien lanceerde hij met nog meer succes zijn solocarrière met die andere tijdloze hitsingle “Cars”. Vier jaar na de release van het album ‘Splinter (Songs From A Broken Mind)’ wat hem terug op de kaart plaatste, is er een nieuw – zijn 22ealweer – album 'Savage: Songs From A Broken World', een gloednieuwe video voor zijn huidige single “The End Of things”, een prestigieuze Ivor Novello ‘Inspiration ‘ Award voor ‘ songwriting and composition’, en tal van concertdata in UK en Europa in maart 2018.

Gary Numan met zijn unieke sound van harde beats, analoge synths, zwaar gitaarwerk, vette bassen, en zijn nog steeds hemels stemgeluid, oude songs én zijn nieuwste werk, op donderdag 8 maart 2018 naar Trix in Antwerpen.

Deuren open: nog niet bekend

Tickets nu te koop

General onsale*

Tickets kopen Vind de juiste tickets. Bekijk hieronder alle tickets

Tickets

Reguliere ticketverkoop

  • Tickets nu te koop

    General onsale*

Artiesten aanwezig op dit evenement

Hotels in de omgeving

Tickets nu te koop

General onsale*

Tickets kopen Vind de juiste tickets. Bekijk hieronder alle tickets