Rone

za 05 mei 2018
Brussels

Rone

Ancienne Belgique, Brussels Details

20:00

(30/10/2017)

Rone blijft verrassen, en kondigt de nakende release aan van zijn nieuwe plaat! Die komt hij ons op zaterdag 5 mei voorstellen op het podium van de AB.
 
In nauwelijks tien jaar tijd werkte de Franse producer Erwan Castex zich op tot één van de boegbeelden van de Franse electroscene. Zijn albums ‘Spanish Breakfast’ (2009) en ‘Tohu Bohu’ (2012) getuigen van een enorm creatief gevoel voor muziek. ‘Creatures’ (2015) bevestigt opnieuw dat enorme potentieel, met opmerkelijke samenwerkingen met Étienne Daho en François and The Atlas Mountain en later ook Yael Naïm en Jean-Michel Jarre.

Tijd om alweer een versnelling hoger te schakelen nu, met de nieuwe langspeler ‘Mirapolis’! Rone’s nieuwe plaat betekent een nieuw hoofdstuk in zijn carrière, waarin hij de hulp inroept van onder andere ervaren artiesten zoals Michel Gondry, die de cover ontwierp, John Stanier (Battles) Bryce Dessner (The National) en Kazu Makino (Blonde Redhead).
 
De release, die voorzien is op 3 november, gaat gepaard met de aankondiging van een nieuwe tournee die in het voorjaar heel Europa aan het dansen zal brengen.... Op zaterdag 5 mei staat Rone in de Ancienne Belgique!

Deuren open: 19:00

Tickets nu te koop

General onsale*

Tickets kopen Vind de juiste tickets. Bekijk hieronder alle tickets

Tickets

Reguliere ticketverkoop

  • Tickets nu te koop

    General onsale*

Niet gevonden wat je zocht?

Selecteer een andere datum

Artiesten aanwezig op dit evenement

Hotels in de omgeving

Toegang voor rolstoelgebruikers

Alle info hier.

Tickets nu te koop

General onsale*

Tickets kopen Vind de juiste tickets. Bekijk hieronder alle tickets