First Aid Kit

di 06 mrt 2018
Brussels

First Aid Kit

Ancienne Belgique, Brussels Details

20:00

Meer informatie

(27/10/2017)

Het Zweedse duo maakt een prachtige terugkeer met hun nieuwe single “It’s a Shame”, een verrukkelijk voorsmaakje van hun nieuwe album en vooral ook de nieuwe tournee!

Met invloeden van Devendra Banhart en CocoRosie tot The Velvet Underground en Emmylou Harris, laten de toen nog piepjonge zusjes Klara en Johanna Söderberg zich in 2008 opmerken met hun eigen cover van Fleet Foxes. Daarop volgen snel twee albums; ‘The Big Black And The Blue’ (2010) en ‘The Lion’s Roar’ (2012, met hitsingle “Emmylou”), die hen naar het voorplan van de internationale muziekwereld katapulteren. Het grote publiek maakt kennis met First Aid Kit in 2014, wanneer ze met “My Silver Lining” uit hun derde plaat ‘Stay Gold’ een single afleveren die zich diep in iedereens hart nestelt. Het succes is overweldigend, en de verleidelijke en getalenteerde Karla en Johanna krijgen zowel het publiek als de critici helemaal op hun hand.
Begin 2017 legt First Aid Kit de laatste hand aan hun vierde studioalbum, en onthult nauwelijks enkele weken later al een eerste single met “You Are The Problem”. Eind september werd deze gevold door “It’s A Shame”. Een volmaakte song vergezeld van een catchy clip, opgenomen in de straten van Stockholm. Na de officiële release van hun nieuwe plaat bevestigen de zusjes nu ook hun tourplannen!

Op 6 maart houdt First Ait Kit met Van William als voorprogramma halt in de Ancienne Belgqique, voor een concert dat het midden houdt tussen Americana, country en bedwelmende folkballades.

Deuren open: 19:00

Tickets nu te koop

General onsale*

Tickets kopen Vind de juiste tickets. Bekijk hieronder alle tickets

Tickets

Reguliere ticketverkoop

  • Tickets nu te koop

    General onsale*

Artiesten aanwezig op dit evenement

Hotels in de omgeving

Toegang voor rolstoelgebruikers

Alle info hier.

Tickets nu te koop

General onsale*

Tickets kopen Vind de juiste tickets. Bekijk hieronder alle tickets

Registreer je voor Live Nation-voordelen

  • Toegang tot presales
  • Newsletter
  • Alerts voor artiesten
Registreer