Rita Ora

di 22 mei 2018
Antwerpen

Rita Ora

Muziekcentrum Trix, Antwerpen Details

20:00

(30/10/2017)

Met een ongezien arsenaal aan hits en in combinatie van haar acteercarrière kan Rita Ora als een ongelofelijk multitalent beschouwd worden. De Britse zangeres kondigt vandaag leuk concertnieuws aan want op 22 mei komt ze naar Trix in Antwerpen voor een unieke show vol hits!

De wereld leert Rita Ora kennen dankzij de succesvolle samenwerking met DJ Fresh voor de wereldhit “Hot Right Now”. Het blijkt een voorproefje te zijn voor latere samenwerkingen met tal van andere wereldsterren waaronder Chris Brown (“Body On Me”), Tinie Tempah (“R.I.P.) en Iggy Azalea (“Black Widow”).

In 2012 verschijnt haar debuutalbum ‘Ora’ met hitsingles “How We Do (Party)”, “R.I.P.” en “Radioactive”. Meteen volgen uitnodigingen van DJ Fresh, Drake en Coldplay om mee op tournee te gaan. Ook de lijst met gewonnen muziekprijzen lijkt oneindig. Zo sleepte ze onder andere een MP3 Music Award, BMI pop award, BMI Urban Award, ASCAP Pop Music Award en Glamour Award in de wacht. Daarnaast werd ze ook genomineerd voor een MTV Music Award, BRIT Award en UK Music Video Award. Dat Rita Ora “Hot Right Now” is kan als een understatement worden gezien.

Rita Ora staat op dinsdag 22 mei 2018 op het podium van Trix in Antwerpen.

Deuren open: 19:00

Tickets nu te koop

General onsale*

Tickets kopen Vind de juiste tickets. Bekijk hieronder alle tickets

Tickets

Reguliere ticketverkoop

  • Tickets nu te koop

    General onsale*

Artiesten aanwezig op dit evenement

Hotels in de omgeving

Tickets nu te koop

General onsale*

Tickets kopen Vind de juiste tickets. Bekijk hieronder alle tickets