Werchter Boutique 2018

za 16 jun 2018
Werchter

Werchter Boutique 2018

Festivalpark, Werchter Details

Meer informatie

Hij kan alles. Zingen, dansen, songs schrijven, Werchter Boutique headlinen. Let's set this party off right! Rasperformer Bruno Mars staat op zaterdag 16 juni in het Festivalpark in Werchter. En er is meer dan dat. Ook in 2018 brengt Werchter Boutique meer dan 1 topper. Het festival programmeert, net zoals afgelopen zomer, een parade van de beste popmuziek. Meer namen voor Werchter Boutique 2018 volgen binnenkort. De ticketverkoop gaat alvast van start op vrijdag 3 november om 9u via proximusgoformusic.be et ticketmaster.be.

Bruno Mars start met geweldige songs te schrijven voor anderen. In 2010 trekt hij zijn solo-carrière op gang. Debuutalbum ‘Doo-Wops and Hooligans’ laat horen hoe uniek zijn talent is en hoeveel we van hem mogen verwachten. In 2011 staat hij op Rock Werchter. Even later verkoopt hij Vorst Nationaal uit. The only way is up. Tweede album 'Unorthodox Jukebox' brengt meer en nog beter. Het wordt duidelijk dat de Amerikaan -geboren op Hawaï- even slim en funky is als Prince en van Michael Jackson de kunst heeft geërfd om perfecte pop te maken. Sinds ‘Uptown Funk’ (2014) - de dansbom zit ondertussen aan bijna 3 miljard views op YouTube- is de hele wereld daar ook van overtuigd. Met zijn jongste album '24K Magic' (2016) doet hij er nog een schep bovenop. Hij is nu -op zijn 32ste- een man van vele awards, van miljoenen sales, van alles wat blinkt. Ook live schittert Bruno Mars. Hij is een meesterlijk entertainer, een perfectionist met een stomende band in zijn rug. Bruno Mars is dé popster van de 21ste eeuw.

De ticketverkoop voor Werchter Boutique start op vrijdag 3 november om 9 uur. Een ticket kost 89 euro (inclusief servicekosten en mobiliteitsbijdrage) in voorverkoop. Tickets zijn uitsluitend te koop via proximusgoformusic.be et ticketmaster.be.

Deuren open: nog niet bekend

Tickets nu te koop

General onsale*

Tickets kopen Vind de juiste tickets. Bekijk hieronder alle tickets

Tickets

Reguliere ticketverkoop

  • Tickets nu te koop

    General onsale*

Artiesten aanwezig op dit evenement

Hotels in de omgeving

Toegang voor rolstoelgebruikers

Tickets nu te koop

General onsale*

Tickets kopen Vind de juiste tickets. Bekijk hieronder alle tickets

Registreer je voor Live Nation-voordelen

  • Toegang tot presales
  • Newsletter
  • Alerts voor artiesten
Registreer