Bazart

za 20 okt 2018
Antwerpen

Bazart

Sportpaleis, Antwerpen Details

Deuren open: 18:30

(11/10/2018)

THE SUBS ALS SPECIAL GUEST BIJ BAZART

Hits en nog meer hits. Al meer dan een decennium lang zorgen The Subs voor een aanstekelijke en absurde mengeling van Belgische electro, techno, rave, punk, trance en what not. Vandaag zijn ze helemaal terug met jongste single "UFO", een samenwerking met Nieuwe Lichting-finalist Yves Paquet. Deze laatste verzorgt de übercoole vocals op deze groovy song in zijn moedertaal...het Duits. Daarmee verkent het energieke trio nu naast het Frans - op "Pope Of Dope" met Party Harders - nu ook de derde officiële Belgische taal. De comeback single werd meteen opgepikt als Hotshot op Studio Brussel. De band staat te popelen om ook zijn terugkeer naar het podium te maken. De spits afbijten doen ze meteen groots in het Sportpaleis, als special guest van Bazart!

Het concert van Bazart vindt plaats op zaterdag 20 oktober in het Sportpaleis. Mathieu Terryn, Simon Nuytten en Oliver Symons brengen er naast hun vele hits ook heel wat nummers van hun splinternieuwe plaat '2'.

(20/08/2018)

Met gloednieuwe single “Grip (Omarm Me)” en een geweldige show op het hoofdpodium van Pukkelpop is Bazart terug van even weg geweest. De jongens hebben allesbehalve stilgezeten. Mathieu Terryn, Simon Nuytten en Oliver Symons werkten volop aan de opvolger voor debuutalbum ‘Echo’, die op 21 september uitkomt. De Bazart-identiteit blijft, maar “het is allemaal wat lichter en vrolijker geworden”, aldus Terryn.


Bazart bracht hun nieuw werk afgelopen weekend voor de eerste keer live op Pukkelpop. Vanavond doen ze dat opnieuw met een Sunset Concert aan het Q-Beach House. Maar het is vooral uitkijken naar zaterdag 20 oktober, want dan keren de gasten terug naar het Sportpaleis voor een spectaculaire nieuwe show, vol hits en veel nieuwe songs. Tickets voor het najaarsconcert zijn nu beschikaar.

Over het optreden op Pukkelpop zaterdag:
- "**** Bazart op Pukkelpop: moet er nog excellent popentertainment zijn? Belgische pophelden doen uitkijken naar tweede album." - demorgen.be
- "Een paar seconden. Meer hadden de mannen van Bazart niet nodig om de Pukkelpoppers uit hun hand te laten eten." - hln.be
- "Merci Bazart, de laatste gouden medaille van de Belgen deze zomer gaat naar jullie." - newsmonkey.be

--

Het volledige tijdschema vindt u enkele dagen vóór het concert op deze pagina.

Tickets nu te koop

General onsale*

Tickets kopen Vind de juiste tickets. Bekijk hieronder alle tickets

Tickets

Reguliere ticketverkoop

  • Tickets nu te koop

    General onsale*

Artiesten aanwezig op dit evenement

Hotels in de omgeving

Toegang voor rolstoelgebruikers

In het Sportpaleis en in de Lotto Arena zijn plaatsen voorbehouden voor rolstoelgebruikers en hun eventuele begeleiders. Gelieve bij uw reservering te vermelden of u zich in een rolstoel verplaatst, zodat wij voor u de juiste boeking kunnen doen. Onze medewerkers in de zaal zullen u graag naar uw plaats begeleiden.
.

Bij de verbouwingen van het Sportpaleis is bijzondere aandacht besteed aan de integrale en optimale toegankelijkheid voor andersvaliden. Rolstoelgebruikers kunnen volledig zelfstandig het Sportpaleis binnen via aangepaste ingangen aan de kant van Parking Vaart en ondervinden geen hinder van al te steile hellingen. In de zaal zelf is het aantal rolstoelplaatsen meer dan verdubbeld en geniet men van prominente plaatsen helemaal vooraan op de rechterzijtribune, een zone die standaard en structureel voor rolstoelgebruikers is voorbehouden. Deze plaatsen op de eerste rij bieden een optimale belevingswaarde van het evenement en een uitstekend zicht op de activiteit.
.

Ook in de Lotto Arena is rekening gehouden met goede zichtlijnen vanaf de rolstoelplaatsen.

Tickets nu te koop

General onsale*

Tickets kopen Vind de juiste tickets. Bekijk hieronder alle tickets