PARTYNEXTDOOR: Infinity Tour

ma 19 feb 2018
Brussels

PARTYNEXTDOOR: Infinity Tour

Ancienne Belgique, Brussels Details

20:00

Meer informatie

(09/10/2017)

Concertalert! Grammy-nominé Jahron Anthony Brathwaite, beter bekend als PARTYNEXTDOOR, kondigt officieel zijn grootste Europese tournee tot nog toe aan, luttele dagen na de release van zijn gloednieuwe mixtape ‘Seven Days’. Tijdens de ‘Infinity Tour’ treedt PARTYNEXTDOOR op in zestien Europese landen, waaronder ook België. Op 19 februari 2018 staat hij op het podium in de Ancienne Belgique! In zijn voorprogramma kunnen we genieten van de beloftevolle Jessie Reyez, die al mooie samenwerkingen met Chance The Rapper en Calvin Harris kan voorleggen.

Als producer, songschrijver en zanger loopt Partynextdoor over van het talent, en is hij goed op weg op dé ultieme referentie binnen de hiphopscene te worden. Het commercieel succes is al van de partij vanaf zijn allereerste mixtape, met dank aan single “Over Here feat. Drake”. Sindsdien is hij wereldwijd talk of the town. Hij werkte samen met Travis Scott, Big Sean, Jeremih en Rihanna, wiens hit “Work” meteen de eerste nummer 1 in de Amerikaanse Billboards werd voor de jonge rapper.

In 2016 klokt ‘PARTYNEXTDOOR 3’ af op ruim 50.000 verkochte exemplaren. De mixtape staat bol van de prestigieuze samenwerkingen met Drake (op “Since Way Back”), DJ Khaled, Beyoncé, Jay Z en vele anderen. Charismatisch, getalenteerd en onweerstaanbaar... PARTYNEXTDOOR heeft het allemaal.

Hij is momenteel dé artiest die elke hiphopliefhebber in het vizier heeft. En tot onze grote vreugde prijkt ons land op de planning van zijn komende Europese tournee! PARTYNEXTDOOR zorgt op 19 februari in de Ancienne Belgique voor het hotste concert van voorjaar ’18. Kruis deze avond in het rood aan in je agenda!

Deuren open: 19:00

Tickets nu te koop

General onsale*

Tickets kopen Vind de juiste tickets. Bekijk hieronder alle tickets

Tickets

Reguliere ticketverkoop

  • Tickets nu te koop

    General onsale*
  • VIP Ticket bundle*

Artiesten aanwezig op dit evenement

Hotels in de omgeving

Toegang voor rolstoelgebruikers

Alle info hier.

Tickets nu te koop

General onsale*

Tickets kopen Vind de juiste tickets. Bekijk hieronder alle tickets

Registreer je voor Live Nation-voordelen

  • Toegang tot presales
  • Newsletter
  • Alerts voor artiesten
Registreer