Phoenix

do 22 mrt 2018
Brussels

Phoenix

Vorst Nationaal, Brussels Details

20:00

Meer informatie

(04/10/2017)

De parel aan de kroon van de Franse indierock doet opnieuw van zich spreken! Sinds hun impressionante set afgelopen zomer op Dour Festival, staan de Belgische fans te trappelen voor de terugkeer van Phoenix naar onze zalen. Die afspraak ligt nu vast op donderdag 22 maart in Vorst Nationaal!

Het viertal uit Versailles is er steeds slim in geslaagd om op het juiste moment op de juiste plaats te zijn. Zes prachtplaten op zeventien jaar carrière, cinematografische nevenprojecten, mooie samenwerkingen en een feilloze reputatie bij de critici, hun fans en hun mede-muzikanten... Thomas Mars, Deck D’Arcy, Laurent Brancowitz en Christian Mazzalai zijn een iconische band in het internationale speelveld, en bevestigden dat al met successen bij de Victoires de la Musique en de Grammy Awards.

Live is het elke keer een blij weerzien dat gepaard gaat met talloze hits, zoals “If I Ever Feel Better”, “Everything is Everything”, “Long Distance Call”, “1901” en “Lisztomania”. Als geen ander kennen zij het recept voor dé perfecte popsong, zoals opnieuw bleek uit hun jongste langspeler ‘Ti Amo’. Al vanaf de eerste noten is de magie duidelijk hoorbaar: “J-Boy”, “Ti Amo”, “Goodbye Soleil”... Een geslaagde nieuwe reeks poppareltjes met disco-invloeden, waarmee de Fransen iedereen tijdens hun nieuwe tournee ongetwijfeld opnieuw omverblazen. Phoenix staat op 22 maart op de planken in Vorst Nationaal voor een niet te missen afspraak met de Belgische fans. Wees erbij!

Deuren open: 18:30

Tickets nu te koop

General onsale*

Tickets kopen Vind de juiste tickets. Bekijk hieronder alle tickets

Tickets

Reguliere ticketverkoop

  • Tickets nu te koop

    General onsale*

Artiesten aanwezig op dit evenement

Hotels in de omgeving

Tickets nu te koop

General onsale*

Tickets kopen Vind de juiste tickets. Bekijk hieronder alle tickets

Registreer je voor Live Nation-voordelen

  • Toegang tot presales
  • Newsletter
  • Alerts voor artiesten
Registreer