Roger Waters - Us And Them 2018 European Tour

vr 11 mei 2018
Antwerpen

Roger Waters - Us And Them 2018 European Tour

Sportpaleis, Antwerpen Details

(02/10/2017)

Roger Waters, levende legende en het creatieve brein van legendarische rockband Pink Floyd, teasde onlangs nog hij dat zijn ‘Us + Them’ tour in 2018 naar Europa zou brengen. Er waren al enkele data bekend gemaakt, en vandaag voegt hij daar extra steden in het voorjaar van 2018 aan toe. België is daar uiteraard bij! Op vrijdag 11 mei brengt hij zijn nieuwe en baanbrekende ‘Us + Them’ tour naar het Antwerps Sportpaleis.

Naast de ultieme classic rockklassiekers ‘Wish You Were Here’, ‘Dark Side Of The Moon’ en ‘The Wall’ komt tijdens de ‘Us + Them’ tour ook zijn solowerk en nummers uit het nieuwste album ‘Is This The Life You Really Want?’ aan bod. De tour die momenteel doorheen de VS trekt krijgt overal laaiend enthousiaste en positieve reviews, met een setlist die spectaculair genoemd wordt en een productie waarbij je ogen en oren te kort komt. Roger Water’s handelsmerk zijn straffe live shows met enkel de beste en modernste audiovisuele snufjes, een haarscherp geluid, en een inspirerende boodschap voor zijn publiek. Deze ‘Us + Them’ show bewijst dat opnieuw. Hij staat als een huis.

“We are going to take a new show on the road,” zegt Roger Waters. “It’ll be a mixture of stuff from my long career, stuff from my years with Pink Floyd, some new things. Probably 80% of it will be old material and 20% will be new, but it will be all connected by a general theme. It will be a cool show, I promise you. It’ll be spectacular like all my shows have been.”

De vorige Roger Waters tour ‘The Wall Live’ (2010-2013) – 219 shows – werd wereldwijd door meer dan 4 miljoen fans bijgewoond. De meest winstgevende tour van en door een soloartiest in de geschiedenis. Een record!

Weetje van de dag: De tourtitel ‘Us + Them’ verwijst naar het nummer “Us And Them” van het Pink Floyd album ‘The Dark Side of the Moon’ uit 1974 waarvan meerdere miljoenen exemplaren verkocht werden.

Deuren open: 18:30

Tickets nu te koop

General onsale*

Tickets kopen Vind de juiste tickets. Bekijk hieronder alle tickets

Tickets

Reguliere ticketverkoop

  • Tickets nu te koop

    General onsale*
  • Gold Hot Ticket *
  • Bronze Hot Ticket*

Niet gevonden wat je zocht?

Selecteer een andere datum

Artiesten aanwezig op dit evenement

Hotels in de omgeving

Toegang voor rolstoelgebruikers

In het Sportpaleis en in de Lotto Arena zijn plaatsen voorbehouden voor rolstoelgebruikers en hun eventuele begeleiders. Gelieve bij uw reservering te vermelden of u zich in een rolstoel verplaatst, zodat wij voor u de juiste boeking kunnen doen. Onze medewerkers in de zaal zullen u graag naar uw plaats begeleiden.
.

Bij de verbouwingen van het Sportpaleis is bijzondere aandacht besteed aan de integrale en optimale toegankelijkheid voor andersvaliden. Rolstoelgebruikers kunnen volledig zelfstandig het Sportpaleis binnen via aangepaste ingangen aan de kant van Parking Vaart en ondervinden geen hinder van al te steile hellingen. In de zaal zelf is het aantal rolstoelplaatsen meer dan verdubbeld en geniet men van prominente plaatsen helemaal vooraan op de rechterzijtribune, een zone die standaard en structureel voor rolstoelgebruikers is voorbehouden. Deze plaatsen op de eerste rij bieden een optimale belevingswaarde van het evenement en een uitstekend zicht op de activiteit.
.

Ook in de Lotto Arena is rekening gehouden met goede zichtlijnen vanaf de rolstoelplaatsen.

Tickets nu te koop

General onsale*

Tickets kopen Vind de juiste tickets. Bekijk hieronder alle tickets