Noel Gallagher’s High Flying Birds

vr 06 apr 2018
Brussels

Noel Gallagher’s High Flying Birds

Vorst Nationaal, Brussels Details

20:00

(25/09/2017)

Rockpersoonlijkheid Noel Gallagher, met z’n High Flying Birds aan zijn zijde, is terug voor nieuwe avonturen met een derde album ‘Who Built the Moon?’ en een Europese tournee in 2018 die ook halt zal houden in België!

Noel Gallagher vond met zijn High Flying Birds de perfecte reïncarnatie. Als onbetwistbare leider schrijft en produceert Noel topnummers voor de band met als bewijs zijn eerste twee platen ‘Noel Gallagher’s High Flying Birds’ (2011), dat maar liefst 1 miljoen keer over de toonbank ging in Engeland en ‘Chasing Yesterday’, dat uitkwam in 2015 en zo maar eventjes platina binnenhaalde.
De allomtegenwoordige gitaren en de onberispelijke arrangementen in dienst van zijn onverbiddelijke stem zorgen ervoor dat de muziek onweerstaanbaar is.
Noel Gallagher kondigt deze herft zijn grote terugkeer met ‘Who Built the Moon?’, zijn nieuwe album dat samen met poducer, DJ en talentvolle componist David Holmes werd gemaakt. Op het album, zowel in Londen als in Belfast werd opgenomen, spelen muzikanten van over de hele wereld die hun talent neerlieten op 11 nummers die variëren van psychedelische Franse pop uit de jaren 60 tot electro, soul, rock en disco. Een passionele muzikale trip, met enkele prominente samenwerkingen zoals Paul Weller en Johnny Marr.

Aangezien hun tournee wel vaker doorspekt is met 4-sterrenreviews, kondigen Noel Gallagher en zijn High Flying Birds vandaag de data aan van hun Europese tournee in 2018, met op het menu een passage in Brussel op vrijdag 6 april in Vorst Nationaal! De ticketverkoop start nu donderdag 28 september om 10u! Let’s rock!

Deuren open: 19:00

Tickets nu te koop

General onsale*

Tickets kopen Vind de juiste tickets. Bekijk hieronder alle tickets

Tickets

Reguliere ticketverkoop

  • Tickets nu te koop

    General onsale*
  • ‘Heat of the Moment’ Enhanced Experience*
  • ‘Everybody’s on the Run’ Seamless Experience*

Artiesten aanwezig op dit evenement

Hotels in de omgeving

Tickets nu te koop

General onsale*

Tickets kopen Vind de juiste tickets. Bekijk hieronder alle tickets