The Chainsmokers: Euro Memories... Do Not Open Tour

do 22 feb 2018
Antwerpen

The Chainsmokers: Euro Memories... Do Not Open Tour

Lotto Arena, Antwerpen Details

Meer informatie

(25/09/2017)


Ze verkochten de Ancienne Belgique uit in no time en speelden eerder op Tomorrowland en Rock Werchter. Nu komen The Chainsmokers terug naar ons land voor een spetterende live show! Op donderdag 22 februari 2018 wordt de Lotto Arena het décor van een nu al onvergetelijke avond.

2 EP’s en 1 full album… meer hadden The Chainsmokers niet nodig om de wereld te veroveren. Andrew Taggart en Alex Pall maken er een specialiteit van om genres als indie, popmuziek, EDM en hip hop in elkaar te doen overvloeien tot een mooi en dansbaar geheel. Met de originele versies en remixes van hun feelgood nummers voeren ze overal ter wereld de hitlijsten aan. Denk maar aan hits als “Closer”, “Paris” en “Something Just Like This”.

Hun nominaties voor onder andere de Grammy Awards, American Music Awards, Billboard Music Awards, Choice Awards en MTV Video Music Awards zijn hét bewijs dat deze heren dé dj's van het moment zijn!

Met hun album ‘Memories...Do Not Open’, goed voor zo’n 270 miljoen streams, touren The Chainsmokers momenteel door Amerika, Australië en Nieuw-Zeeland maar in het voorjaar van 2018 komen ze terug naar Europa. De ‘Euro Memories... Do Not Open Tour' houdt op donderdag 22 februari halt in de Antwerpse Lotto Arena. Tickets zijn beschikbaar vanaf vrijdag 29 september om 10u.

Dit concert is een co-productie tussen Live Nation en Tomorrowland.

--

Het volledige tijdschema vindt u enkele dagen vóór het concert op deze pagina.

Deuren open: 18:30

Tickets nu te koop

General onsale*

Tickets kopen Vind de juiste tickets. Bekijk hieronder alle tickets

Tickets

Reguliere ticketverkoop

  • Tickets nu te koop

    General onsale*
  • “The One” Dressing Room Experience*
  • “Something Just Like This” Soundcheck Experience*

Artiesten aanwezig op dit evenement

Hotels in de omgeving

Toegang voor rolstoelgebruikers

In het Sportpaleis en in de Lotto Arena zijn plaatsen voorbehouden voor rolstoelgebruikers en hun eventuele begeleiders. Gelieve bij uw reservering te vermelden of u zich in een rolstoel verplaatst, zodat wij voor u de juiste boeking kunnen doen. Onze medewerkers in de zaal zullen u graag naar uw plaats begeleiden.
.

Bij de verbouwingen van het Sportpaleis is bijzondere aandacht besteed aan de integrale en optimale toegankelijkheid voor andersvaliden. Rolstoelgebruikers kunnen volledig zelfstandig het Sportpaleis binnen via aangepaste ingangen aan de kant van Parking Vaart en ondervinden geen hinder van al te steile hellingen. In de zaal zelf is het aantal rolstoelplaatsen meer dan verdubbeld en geniet men van prominente plaatsen helemaal vooraan op de rechterzijtribune, een zone die standaard en structureel voor rolstoelgebruikers is voorbehouden. Deze plaatsen op de eerste rij bieden een optimale belevingswaarde van het evenement en een uitstekend zicht op de activiteit.
.

Ook in de Lotto Arena is rekening gehouden met goede zichtlijnen vanaf de rolstoelplaatsen.

Tickets nu te koop

General onsale*

Tickets kopen Vind de juiste tickets. Bekijk hieronder alle tickets

Registreer je voor Live Nation-voordelen

  • Toegang tot presales
  • Newsletter
  • Alerts voor artiesten
Registreer