Kendrick Lamar: The DAMN. Tour

di 27 feb 2018
Antwerpen

Kendrick Lamar: The DAMN. Tour

Sportpaleis, Antwerpen Details

Meer informatie

(02/10/2017)

Top Dawg Entertainment labelartiest en zevenvoudig Grammy winnaar Kendrick Lamar kondigt vandaag de Europese data aan van ‘THE DAMN. TOUR’. 15 data in 11 verschillende landen! De tour start begin februari in Dublin en brengt de rapper op dinsdag 27 februari naar het Antwerps Sportpaleis. Niemand minder dan Brits electropopper James Blake neemt de support voor zijn rekening.

‘THE DAMN. TOUR’ vormt het orgelpunt van het wereldwijde succes van Kendrick Lamar’s vierde album ‘DAMN.’ gereleaset in april van dit jaar. In de VS schoot het album de Billboard 200 chart binnen op #1, de derde keer reeds op de toppositie van de Amerikaanse albumhitlijst, en op #2 in de Belgische Ultratop albumlijst, de hoogste positie tot nu toe in de Belgische hitlijst. Het door fans én pers veelprezen album ‘DAMN.’ werd door Pitchfork geroemd als een waar meesterwerk “full of expensive beats, furious rhymes, and peerless storytelling about Kendrick's destiny in America" en door het legendarisch magazine Rolling Stone gelauwerd als "dazzling display of showy rhyme skills, consciousness-raising political screeds, self-examination and bass-crazy-kicking…". Kendrick Lamar is top. ‘THE DAMN. TOUR’ is de must see rap tour van 2018.

--

Het volledige tijdschema vindt u enkele dagen vóór het concert op deze pagina.

Deuren open: 18:30

Tickets nu te koop

General onsale*

Tickets kopen Vind de juiste tickets. Bekijk hieronder alle tickets

Tickets

Reguliere ticketverkoop

  • Tickets nu te koop

    General onsale*
  • Loyalty Ultimate Meet & Greet package*
  • Damn. Hot Ticket Gold package*
  • Damn. Early Entry package*

Artiesten aanwezig op dit evenement

Hotels in de omgeving

Toegang voor rolstoelgebruikers

In het Sportpaleis en in de Lotto Arena zijn plaatsen voorbehouden voor rolstoelgebruikers en hun eventuele begeleiders. Gelieve bij uw reservering te vermelden of u zich in een rolstoel verplaatst, zodat wij voor u de juiste boeking kunnen doen. Onze medewerkers in de zaal zullen u graag naar uw plaats begeleiden.
.

Bij de verbouwingen van het Sportpaleis is bijzondere aandacht besteed aan de integrale en optimale toegankelijkheid voor andersvaliden. Rolstoelgebruikers kunnen volledig zelfstandig het Sportpaleis binnen via aangepaste ingangen aan de kant van Parking Vaart en ondervinden geen hinder van al te steile hellingen. In de zaal zelf is het aantal rolstoelplaatsen meer dan verdubbeld en geniet men van prominente plaatsen helemaal vooraan op de rechterzijtribune, een zone die standaard en structureel voor rolstoelgebruikers is voorbehouden. Deze plaatsen op de eerste rij bieden een optimale belevingswaarde van het evenement en een uitstekend zicht op de activiteit.
.

Ook in de Lotto Arena is rekening gehouden met goede zichtlijnen vanaf de rolstoelplaatsen.

Tickets nu te koop

General onsale*

Tickets kopen Vind de juiste tickets. Bekijk hieronder alle tickets

Registreer je voor Live Nation-voordelen

  • Toegang tot presales
  • Newsletter
  • Alerts voor artiesten
Registreer