Shania Twain: Shania NOW Tour

wo 10 okt 2018
Antwerpen

Shania Twain: Shania NOW Tour

Sportpaleis, Antwerpen Details

(09/10/2017)


Nadat ze afgelopen zomer terugkeerde naar de UK met een oogstrelende show op ‘Radio 2 Live’ in Hyde Park en na de release van haar nieuw album ‘NOW’, kondigt meervoudig platina en veelvoudig award-winnares Shania Twain 9 nieuwe shows aan voor haar - nu al onmisbare - Europese tournee in het najaar van 2018.

Met de release van haar veelbesproken album ‘NOW’ en na een carrière van meer dan 3 decennia, klonk Shania Twain nog nooit zo goed. Met singles als “Swingin’ With My Eyes Closed” en meezinger “Life’s About To Get Good”, neemt Shania Twain voor het eerst de rol van songwriter en co-producer op zich. De queen of country pop is helemaal klaar om terug op tournee te gaan. “It’s time to get back out there and give the music a chance to live a life!" waarmee ze duidt op het feit dat dit haar eerste Europese tournee is sinds de immense ‘Up!’ Tour in 2004.

Met 90 miljoen verkochte albums wereldwijd, blijft Shania de best verkopende vrouwelijke country artieste aller tijden. Shania’s oeuvre omvat haar platinum debuutalbum ‘Shania Twain’ (1993), het GRAMMY Award en dubbel diamant winnende ‘The Woman In Me’ (1995) en natuurlijk ‘Come On Over’, het best verkochte album in de geschiedenis van Soundscan, gerekend over alle genres en het best verkochte country album aller tijden met 40 miljoen verkochte exemplaren wereldwijd. Het album ‘UP!’, werd Shania’s derde diamant winnende album.

Shania schreef monsterhits waaronder “Any Man of Mine”, “That Don’t Impress Me Much”, “You’re Still the One” en “Man! I Feel Like A Woman!”. Haar invloed in het genre is ongezien. De Canadese is tot op heden dan ook de enige vrouwelijke artieste die de ‘CMT’s Artist of a lifetime Award’ mocht ontvangen. Verder kreeg ze ook de Icon Award op de ‘Billboard’s Women in Music ceremony’.

Shania Twain komt op woensdag 10 oktober 2018 naar het Antwerps Sportpaleis voor een show vol hits én nieuwe nummers.

--

Het volledige tijdschema vindt u enkele dagen vóór het concert op deze pagina.

Deuren open: 18:30

Tickets nu te koop

General onsale*

Tickets kopen Vind de juiste tickets. Bekijk hieronder alle tickets

Tickets

Reguliere ticketverkoop

  • Tickets nu te koop

    General onsale*
  • Front Row package*
  • Hot Ticket package*

Artiesten aanwezig op dit evenement

Hotels in de omgeving

Toegang voor rolstoelgebruikers

In het Sportpaleis en in de Lotto Arena zijn plaatsen voorbehouden voor rolstoelgebruikers en hun eventuele begeleiders. Gelieve bij uw reservering te vermelden of u zich in een rolstoel verplaatst, zodat wij voor u de juiste boeking kunnen doen. Onze medewerkers in de zaal zullen u graag naar uw plaats begeleiden.
.

Bij de verbouwingen van het Sportpaleis is bijzondere aandacht besteed aan de integrale en optimale toegankelijkheid voor andersvaliden. Rolstoelgebruikers kunnen volledig zelfstandig het Sportpaleis binnen via aangepaste ingangen aan de kant van Parking Vaart en ondervinden geen hinder van al te steile hellingen. In de zaal zelf is het aantal rolstoelplaatsen meer dan verdubbeld en geniet men van prominente plaatsen helemaal vooraan op de rechterzijtribune, een zone die standaard en structureel voor rolstoelgebruikers is voorbehouden. Deze plaatsen op de eerste rij bieden een optimale belevingswaarde van het evenement en een uitstekend zicht op de activiteit.
.

Ook in de Lotto Arena is rekening gehouden met goede zichtlijnen vanaf de rolstoelplaatsen.

Tickets nu te koop

General onsale*

Tickets kopen Vind de juiste tickets. Bekijk hieronder alle tickets