The Killers

di 06 mrt 2018
Antwerpen

The Killers

Sportpaleis, Antwerpen Details

Meer informatie

(18/09/2017)

Het is een Wonderful Wonderful dag om liefhebber van The Killers te zijn! De Las Vegas poprockers kondigen vandaag hun terugkeer naar België aan. Hun laatste live bezoek aan ons land dateert van juni 2013 in een uitverkocht Vorst Nationaal. Op dinsdag 6 maart 2018 staan Brandon Flowers en co in het Antwerps Sportpaleis.

The Killers braken wereldwijd door met hun debuutalbum “Hot Fuss” (2004) met daarop de hitsingles “Mr. Brightside” en “Somebody Told Me”. Elk daaropvolgend album parkeerde zich telkens in de hoogste regionen van de charts, net zoals de singles “Human”, “When You Were Young”, “Read My Mind”. Nu is het uitkijken naar vrijdag 22/9, start van de ticketverkoop voor het concert in Antwerpen op 6 maart, maar ook de release van de band’s vijfde studioalbum ‘Wonderful Wonderful’. Opgenomen in hun eigen Battle Born opnamestudio in Las Vegas en in die van producer Jacknife Lee in Los Angeles. Anton Corbijn voorzag het album van prachtig artwork. Met de huidige single “Run For Cover” en nieuwe single “The Man” tonen The Killers dat zij nog steeds één van de grootste en beste stadionrockbands zijn met vurige poprocksongs. Telkens instant klassiekers die alle fans uit volle borst meezingen.

--

Het volledige tijdschema vindt u enkele dagen vóór het concert op deze pagina.

Deuren open: nog niet bekend

Tickets nu te koop

General onsale*

Tickets kopen Vind de juiste tickets. Bekijk hieronder alle tickets

Tickets

Reguliere ticketverkoop

  • Tickets nu te koop

    General onsale*

Artiesten aanwezig op dit evenement

Hotels in de omgeving

Toegang voor rolstoelgebruikers

In het Sportpaleis en in de Lotto Arena zijn plaatsen voorbehouden voor rolstoelgebruikers en hun eventuele begeleiders. Gelieve bij uw reservering te vermelden of u zich in een rolstoel verplaatst, zodat wij voor u de juiste boeking kunnen doen. Onze medewerkers in de zaal zullen u graag naar uw plaats begeleiden.
.

Bij de verbouwingen van het Sportpaleis is bijzondere aandacht besteed aan de integrale en optimale toegankelijkheid voor andersvaliden. Rolstoelgebruikers kunnen volledig zelfstandig het Sportpaleis binnen via aangepaste ingangen aan de kant van Parking Vaart en ondervinden geen hinder van al te steile hellingen. In de zaal zelf is het aantal rolstoelplaatsen meer dan verdubbeld en geniet men van prominente plaatsen helemaal vooraan op de rechterzijtribune, een zone die standaard en structureel voor rolstoelgebruikers is voorbehouden. Deze plaatsen op de eerste rij bieden een optimale belevingswaarde van het evenement en een uitstekend zicht op de activiteit.
.

Ook in de Lotto Arena is rekening gehouden met goede zichtlijnen vanaf de rolstoelplaatsen.

Tickets nu te koop

General onsale*

Tickets kopen Vind de juiste tickets. Bekijk hieronder alle tickets