Parov Stelar

do 22 mrt 2018
Brussels

Parov Stelar

Paleis 12 - Brussels Expo, Brussels Details

20:00

(18/08/2017)

Oostenrijks meest erkende artiest na Mozart is terug met een nieuwe plaat en een nieuwe tournee! Parov Stelar belooft ons een waanzinnige show op 22 maart in Paleis 12 van Brussels Expo, maar sluit vanavond eerst nog de Main Stage van Pukkelpop af met een knaller!

Zichzelf voortdurend blijven heruitvinden en zijn publiek keer op keer verbazen, het zijn twee kwaliteiten waarover een artiest ontegensprekelijk moet beschikken om een pionier te zijn in zijn genre. Hoewel het slechts weinigen gegeven is, doet Marcus Füreder aka Parov Stelar beide met een moeiteloos gemak. Hij heeft reeds twaalf albums op zijn palmares staan om dat te bewijzen, met een sound die tegelijk retro, elegant en energiek klinkt. Met een unieke stijl tussen jazz en electro in, heeft de artiest zich op de voorgrond van de internationale muziekscene weten plaatsen. Op 42-jarige leeftijd is Marcus uitgegroeid tot een alom gelauwerd producer en meester van de electro swing. Zijn muziek is een mengeling van stijlen, gevoed door samples van soul tot pop, over jazz en natuurlijk swing. Deze worden handig gemixt met moderne beats en grooves en het eindresultaat is een niet te imiteren geluid dat de hele aardbol uit z’n dak laat gaan! Parov Stelars twaalfde album ‘The Burning Spider’ is opnieuw een creatieve parel, waarmee hij dit keer ook de blues een eervolle rol geeft op een ongeziene manier.

Live laat hij zich steeds omringen door heel wat uitstekende muzikanten, om zijn muziek naar een hogere dimensie te verheffen. Ieder van zijn concerten staat daarom garant voor een bloedhete avond, voor een steeds groter en enthousiaster wordend publiek. Parov Stelar vierde de start van zijn nieuwe ‘The Bruning Spider Tour’ in de Weense Wiener Stadthalle voor maar liefst 13.000 aanwezigen. Na de zomerfestivals, inclusief een passage op Pukkelpop, zet hij zijn tournee verder in het voorjaar van 2018. Op 22 maart houdt deze halt in Paleis 12 van Brussels Expo!

Deuren open: 18:30

Tickets nu te koop

General onsale*

Tickets kopen Vind de juiste tickets. Bekijk hieronder alle tickets

Tickets

Reguliere ticketverkoop

  • Tickets nu te koop

    General onsale*

Niet gevonden wat je zocht?

Selecteer een andere datum

Artiesten aanwezig op dit evenement

Hotels in de omgeving

Tickets nu te koop

General onsale*

Tickets kopen Vind de juiste tickets. Bekijk hieronder alle tickets