Sunrise Avenue

zo 26 nov 2017
Brussels

Sunrise Avenue

La Madeleine, Brussels Details

20:00

Meer informatie

(28/07/2017)

Om de release van hun vijfde album ‘Heartbreak Century’ te vieren, komt het Finse viertal naar ons land voor een uitzonderlijk concert in het intieme kader van La Madeleine in Brussel! Afspraak op 26 november.

Onder leiding van hun charismatische zanger Samu Haber breekt de band in 2006 internationaal door met de ongenaakbare single “Fairytale Gone Bad” uit hun debuutplaat ‘On The Way To Wonderland’. Als geen ander hebben zij het recept in handen voor instant-klassiekers met catchy refreinen en betoverende melodieën. Het hoeft dan ook niet te verbazen dat ze kunnen rekenen op een indrukwekkende fanbase over de hele wereld, en dat hun eerste album – goed voor platina – maar liefst 61 weken in de Duitse hitlijsten kampeerde. Opvolger ‘Popgasm’ (2009) zet de lijn van de straffe hits gewoon verder met “Welcome To My Life” en “The Whole Story”. De unieke stem van Samu past als gegoten bij hun gekke gitaarriffs, romantische harmonieën en elementen uit moderne muziek, urban en folk. Later volgen ook ‘Out Of Style’ (2011) met de internationale klepper “Hollywood Hills” en ‘Unholy Ground’ (2013), waarna de band de baan op gaat langs de grootste arena’s in Scandinavië en Duitsland. Nog een jaar later lanceren ze hun compilatiealbum ‘Fairytales – Best Of 2006-2014’, dat alle records verpulvert in Zwitserland en Duitsland.

Vandaag kondigen de Finnen met veel enthousiasme aan dat hun vijfde album ‘Heartbreak Century’ eraankomt, en dat ze op tournee gaan door heel Europa! Ook in Brussel staat een concert op de agenda, meer bepaald op 26 november in La Madeleine.

Deuren open: 19:00

Tickets nu te koop

General onsale*

Tickets kopen Vind de juiste tickets. Bekijk hieronder alle tickets

Tickets

Reguliere ticketverkoop

  • Tickets nu te koop

    General onsale*

Artiesten aanwezig op dit evenement

Hotels in de omgeving

Tickets nu te koop

General onsale*

Tickets kopen Vind de juiste tickets. Bekijk hieronder alle tickets

Registreer je voor Live Nation-voordelen

  • Toegang tot presales
  • Newsletter
  • Alerts voor artiesten
Registreer