Ga naar Tova Leigh

Tova Leigh: Honey I'm Losing It

Tova Leigh: Honey I'm Losing It

za 14 sep. 2024
Gent

De Vooruit | Gent

Deuren open: 19:30

Van de mentale belasting en het gehaaste vrouwensyndroom tot opvliegers en waarom het geheim van een gezond huwelijk is om in verschillende slaapkamers te slapen... Tova Leigh, bestsellerauteur en wereldwijde internetsensatie, vertelt je alles over het huwelijk, de perimenopauze, ouderschap en meer tijdens haar ‘Honey I’m Losing It’-show op zaterdag 14 september in De Vooruit in Gent. Tickets zijn beschikbaar vanaf vrijdag 8 maart om 10u.

 

Net als haar online video’s en boeken, zit de ‘Honey I’m Losing It’-show van Tova Leigh vol met uit het leven gegrepen en lachwekkende verhalen over alle dingen waar niemand ooit over praat, van hangborsten en keizersneden tot nachtelijk zweten, feminisme en de teloorgang van haar libido. Tova staat vooral bekend om haar ongezouten uitspraken over het moederschap en haar virale online show ‘Mom Life Crisis’. Haar eerste boek ‘F*cked at 40: Life Beyond Suburbia, Monogamy & Stretch Marks’ was een internationale besteller. Verwacht je aan een avond vol heerlijk herkenbare en hilarische momenten op zaterdag 14 september in De Vooruit in Gent!

Tickets

Reguliere ticketverkoop

  • Nieuw

    General onsale*

Artiesten aanwezig op dit evenement

Toegang voor rolstoelgebruikers

De zalen zijn toegankelijk. Wel kan je het best telefonisch reserveren bij het Bespreekbureau (T. 09 267 28 28) en dit melden bij je reservatie. Dan zorgen we voor een goed bereikbare plaats en een medewerker die je naar je plaats begeleidt.