Overslaan
Live Nation België

Harry Styles

Harry Styles: Love On Tour 2023, Festivalpark Werchter | 24 Juni 2023

Wegens enorme belangstelling en op veler verzoek kondigt Harry Styles vandaag aan dat zijn succesvolle Love On Tour een vervolg krijgt. Op zaterdag 24 juni houdt Harry Styles’ Love On Tour 2023 halt in het Festivalpark in Werchter. Wet Leg is er bij als special guest.

Een wachtlijst is geopend voor wie nog geen ticket kon bemachtigen. Indien tickets opnieuw beschikbaar komen, krijg je een melding volgens het first come, first served principe.

Klik nooit zomaar blindelings door naar de eerste website die je zoekmachine weergeeft! De kans bestaat dat je dan op een veilingsite of doorverkoopplatform terechtkomt. De tickets via hen aangeboden zijn hoger geprijsd, ook bestaat het risico dat de tickets ongeldig zijn en dus geen toegang tot het concert zullen geven. Heb je toch via zulke site een ticket gekocht? Neem eerst en vooral contact op met de doorverkoopsite. In sommige gevallen betaalt de site je het verschil met de oorspronkelijke prijs van het ticket terug. Als dat niet het geval is, kan je juridische stappen ondernemen bij een civiele rechtbank. Meld de doorverkoop steeds bij de Economische Inspectie via meldpunt.belgie.be.

Er zijn drie verschillende tickets; Een general admission ticket kost 95 euro. Een kaartje voor de Front Circle kost minimaal 120 euro. Een ticket in één van de pods voor het podium kost minimaal 159 euro. Deze ticketprijzen zijn inclusief servicekosten, mobiliteitsbijdrage en liefdadigheidsbijdrage.

Als je in het bezit bent van een ticket type ‘Pods’ dan heb je toegang tot slechts één van de drie zones vooraan; Bishopsgate, Jonny’s Place of Hollywood. Bij aankoop zal je een van deze zones moeten kiezen, deze kunnen nadien niet meer gewijzigd worden.

Om illegale doorverkoop en fraude te voorkomen, zullen je tickets pas een paar dagen voor de show beschikbaar zijn in de Ticketmaster App (of in je account).

Meer info over mobiliteit volgt later nog op deze website!

Samen met Inter levert Live Nation extra inspanningen om het concert toegankelijk te maken voor mensen met een handicap. We schenken hierbij bijzondere aandacht aan de toegankelijkheid van het festivalterrein en zijn omgeving.

 • Er is een alternatieve, toegankelijke en minder drukke ingang voor mensen met een handicap.
 • Eén begeleider mag hem/haar langs deze ingang vergezellen.
 • Er is bij de Main Stage een verhoogd platform waarop rolstoelgebruikers, mensen met krukken... de optredens goed kunnen zien. Voor toegang tot het platform aan de Main Stage dienen specifieke tickets te worden aangekocht. Lees meer hierover bij tickets.
 • Op het festivalterrein zijn er aangepaste toiletten voorzien.
 • Er zijn voorbehouden parkeerplaatsen voor mensen met een handicap. Voor gebruik van de ADL-parking dien je in voorverkoop een parkeerticket aan te schaffen. Gelieve de voorbehouden parkeerplaats vooraf aan te vragen (de plaatsen zijn beperkt) via onderstaande formulier. Inter brengt je op de hoogte van het verdere verloop.
 • Wens je, omwille van je beperking, een klapstoel mee te brengen? Inter bekijkt dit graag met je. Ook dit dien je op voorhand, via het formulier onder, aan te vragen.
 • Tijdens het concert kan je gratis een beroep doen op ADL-assistenten. De assistentie kan concreet inhouden: assistentie bij het gebruik van het toilet, bij verplaatsing, bij het eten... De ADL-assistenten zijn te vinden bij de ingang voor mensen met een handicap en bij het rolstoelplatform.
 • Voor mensen met een hoorapparaat wordt er een ringleiding voorzien. Door je hoorapparaat op de T-stand te zetten, kan je veel beter de muziek horen en worden storende bijgeluiden uitgeschakeld. Meer info kan je ter plaatse bij de ADL-assistenten krijgen.
 • Huisdieren zijn niet toegelaten maar assistentiehonden (en die in opleiding) mogen uiteraard wel mee. Zorg wel dat je een attest kan voorleggen en dat de hond herkenbaar is.

Wens je gebruik te maken van bepaalde voorzieningen? Dan kan je dit inschrijvingsformulier van Inter invullen om dergelijke faciliteiten aan te vragen (dit kan tot vrijdag 26 mei 2023).

Voor bijkomende vragen kan je terecht op HarryStyles@inter.vlaanderen

Ben je houder van een ticket met daarop een andere naam dan de jouwe? De naam van de ticketkoper wordt op het ticket afgedrukt. Indien het ticket regulier is aangekocht, mag je geen problemen ondervinden.

Opgelet! Koop geen tickets via veilingsites of tweedehandsticketsites. Tickets waarvan wordt vastgesteld dat deze opnieuw te koop worden aangeboden aan een exuberante prijs, zullen op de zwarte lijst terechtkomen en geven bijgevolg geen toegang tot het concert.

We hanteren geen minimumleeftijd. Alle leeftijden welkom. Wel heeft elke aanwezige - groot of klein, jong of oud - een geldig concertticket nodig. Er wordt geen kinderkorting toegekend.

We raden echter af om het concert met (jonge) kinderen te bezoeken. Er worden geen faciliteiten voor kinderen voorzien. Een drukbezocht concert is ons inziens niet de meest ideale omgeving voor kinderen.

Er worden geen campings voorzien voor of na het concert. Wildkamperen is op politiebevel verboden. Check booking.com voor hotels, b&b en andere overnachtingsmogelijkheden in de buurt van het festivalpark

Samen met vroedvrouw Hanne leveren we extra inspanningen om borstvoedende moeders wat meer comfort te bieden in het Festivalpark. Geef je borstvoeding en wil je graag afkolven op het festivalterrein, dan kan dat in een speciaal daarvoor voorziene tent. The Milk Factory bevindt zich aan North West Walls.

In de The Milk Factory tent zijn alle voorzieningen aanwezig om discreet te kunnen afkolven, nadien je kolftoestel te reinigen en het kolfmateriaal veilig op te bergen in een kluisje. De afgekolfde melk kan tot het einde van de festivaldag bewaard worden in de koelkast van de kolfbar en moet ‘s avonds opgehaald worden. Zelf meebrengen: afkolftoestel, zakjes, flesjes, etc.

 • Concerttickets worden noch terugbetaald, noch geruild voor een ander evenement.
 • Verlies of diefstal van het concertticket behoort tot de verantwoordelijkheid van de koper en geeft geen aanleiding tot vervanging of terugbetaling.
 • Het is niet toegestaan om professionele foto-, film-, opnameapparatuur, dranken, glaswerk, plastic flessen, blik, drugs, vuurwerk, wapens, scherpe voorwerpen of elk ander voorwerp dat door de organisatie als gevaarlijk kan worden beschouwd mee te nemen in het Festivalpark. Allen op straffe van in beslagname door de beveiliging. Deze lijst kan te allen tijde aangepast of aangevuld worden door de organisatie.
 • Het maken van vuur is uitdrukkelijk verboden.
 • Betreding van het Festivalpark impliceert instemming met alle preventieve en controlerende maatregelen die de organisator of de veiligheidsploeg neemt met inbegrip van mogelijke aftasting en onderzoek van tassen. Niet naleving van deze maatregelen leidt tot weigering of intrekking van toegangsrecht.
 • Koop uw concertticket niet op straat, de kans bestaat dat het vervalst is. Koop uw concerttickets enkel bij de erkende webadressen.
 • De artiesten en de organisatoren van het concert, NMBS en De Lijn kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor schade, verlies of diefstal noch voor om het even welk gebeurlijk ongeval.
 • Officiële verkoop van T-shirts en souvenirs geschiedt uitsluitend binnen het Festivalpark.
 • Concerttickets mogen niet gebruikt worden voor commerciële of promotionele doeleinden zonder toelating van de organisator. Eveneens is het uitdrukkelijk verboden enige promotionele of commerciële activiteit te ontplooien in het Festivalpark zonder de voorafgaande toelating van de organisator.
 • De ticketkoper dient zich te houden aan de ‘wet betreffende de verkoop van toegangsbewijzen tot evenementen’ (BS 30 juli 2013)
 • Wijzigingen in de programmatie geven geen aanleiding tot gehele of gedeeltelijke terugbetaling van het concertticket. Aansprakelijkheid van de organisator ingevolge gevallen van overmacht wordt uitgesloten.
 • Gezien het een evenement in openlucht betreft wijzen wij op specifieke risico’s waarvoor we alle verantwoordelijkheid afwijzen.
 • Namaak van het concertticket wordt gerechtelijk vervolgd.
 • Er worden tv- en filmopnames gemaakt tijdens het concert. De kans bestaat dat u wordt gefilmd. Bij betreding van het Festivalpark doet u afstand van uw portretrecht.
 • De organisator en/of de officiële ticketverdeler behoudt zich het recht voor om de identiteit van de concertbezoeker te verifiëren.
 • Er worden geen campings voorzien voor of na het concert. Wildkamperen is verboden.