Overslaan
Live Nation België

Beyoncé

RENAISSANCE WORLD TOUR, Koning Boudewijnstadion

BEYONCÉ KEERT TERUG MET RENAISSANCE WORLD TOUR! Na de succesvolle release van haar zevende studio album RENAISSANCE, kondigt wereldster BEYONCÉ de RENAISSANCE WORLD TOUR aan. Het is haar eerste solotournee in meer dan zes jaar. Op zondag 14 mei houdt de tournee halt in het Koning Boudewijnstadion in Brussel.

Praktisch

Opening deuren: 17u00
Beyoncé: 20u00 

*Einde is voorzien om 23u00. Deze timing is voorlopig en kan te allen tijde wijzigen.

We raden aan om lichtgepakt naar het concert te komen. Breng geen overbodige zaken mee. Laat tassen en rugzakken indien mogelijk thuis. Tassen en rugzakken zullen streng gecontroleerd worden. Mogen we uw medewerking vragen om uw ticket klaar te houden op uw smartphone en op eenvoudig verzoek van de medewerkers uw tas of rugzak te openen en de inhoud ervan te tonen? Ook zal u door een metaaldetectorpoort moeten alvorens u het stadion kan betreden. Bekijk hier het filmpje zodat u weet wat u kan verwachten bij de toegangscontrole:

Er zijn duidelijke richtlijnen opgesteld met betrekking tot zaken die wel en niet toegelaten worden in het Koning Boudewijnstadion. Een overzicht vindt u onderaan deze praktische mailing. Alles wordt in het werk gesteld om de controles zo vlot mogelijk te laten verlopen zodat u ten volle van een geweldige concertavond kan genieten. Nu al danken we u voor uw begrip en voor uw spontane medewerking.

Vind uw plaats in het stadion

Volg de indicatie ‘tribune’ of ‘veld’ en de overeenkomstige kleur!Het middenplein (GRIJS) is enkel toegankelijk via tribune 1 (ROOD). Gebruik de ingang aan de Sportslaan voor ‘GA Floor A & Golden Circle A – Ingang Sportslaan’. Begeef u naar de ingang aan de Marathonlaan (kruising met Boechoutlaan) voor ‘GA Floor B & Golden Circle B – Ingang Marathonlaan’. Uw ingang staat vermeld op uw ticket in de rechterbovenhoek.

Wie een plaats in de tribunes heeft, volgt de kleur aangegeven op het ticket. Begeef u vervolgens naar het blok, de rij en zitplaats zoals vermeld op uw ticket.

Belangrijk! Houd uw ticket bij de hand op uw smartphone! 

Goede afspraken maken goede vrienden. Een aantal belangrijke richtlijnen.

 • Betreding van het stadion impliceert instemming met mogelijke aftasting en inspectie van tassen en rugzakken. Bij weigering kan de toegang verboden worden.
 • De organisator en/of de officiële ticketverdeler behoudt zich het recht voor de identiteit van de concertganger te verifiëren.
 • Deze voorwerpen zijn niet toegelaten in het stadion: wapens, messen, scherpe voorwerpen of elk ander voorwerp dat door de organisatie als gevaarlijk kan worden beschouwd, drugs, explosieven, vuurwerk, glas, blik, brik, plastic flessen, sprays (deodorants, parfums), alcoholische en non-alcoholische dranken, camelbags/waterrugzakken, grote rugzakken (> 45 cm hoogte, > 30 l inhoud), tripods (statieven), selfiesticks, drones, professionele foto-, film- en/of opname-apparatuur, tablets, aluminium drinkbussen/drankbekers/gamellen, toeters of andere voorwerpen die veel geluid maken, lasers, zaklampen, dekens, bankjes, (klap)stoelen, paraplu’s, manden, frigoboxen, (motor)fietsen, skateboards, skates, flash op smartphones, opblaasbare voorwerpen zoals strandballen en ballonnen en frisbees. Allen op straffe van in beslagname door de beveiliging. Deze lijst kan op elk moment worden aangevuld.
 • Van alle vlaggen, banners, spandoeken en bordjes zullen palen of stokken verwijderd worden. Deze objecten mogen niet groter zijn dan een A4-formaat (= 29.7 cm x 21 cm). Maximum 1 A4 per persoon toegelaten. Op deze objecten mogen geen politieke, religieuze of ongepaste woorden staan.
 • Deze voorwerpen zijn wel toegelaten in het stadion: niet-drinkbare vloeistoffen en gels in verpakkingen tot 100ml (met een maximum van 1 liter in totaal), doorzichtige en lege herbruikbare plastic drinkbussen, kleine en niet-professionele camera’s, mobiele telefoons en smartphones, zonnebrillen, hoedjes en medicijnen: indien u medicatie op voorschrift bijheeft, gelieve het doktersattest voor te leggen.
 • Het is niet toegelaten om eigen voeding mee te brengen naar het stadion. Enkel in de wachtzones voor het middenplein is dit wel toegestaan. Glazen verpakkingen zijn niet toegelaten. Om veiligheidsredenen is het ook niet toegelaten om drinkbare vloeistoffen mee te brengen. Hervulbare flessen - enkel plastic, geen metaal of glas en volledig leeg - mogen wel mee naar binnen. De organisatie voorziet water taps met gratis drinkwater.
 • Het heeft geen zin om cadeaus mee te brengen voor de artiest.
 • Het is niet toegelaten om illegale merchandise te verkopen in of buiten het stadion. De verkoop van officiële tour merchandise geschiedt uitsluitend binnen het stadion.
 • Folders uitdelen of samplen van producten in of rond het stadion is niet toegelaten.
 • Kamperen is ten strengste verboden. 

 • Door het betreden van het stadion stemt u er uitdrukkelijk mee in dat u opgenomen kan worden in gelijk welke film, foto, audio- of audiovisuele opname, en dat deze gebruikt kan worden in gelijk welke media en voor gelijk welke doeleinden, en dit op gelijk welk tijdstip/welke plaats. Dit is eveneens van toepassing voor opnames door politie of security in het kader van de veiligheid.
 • Door het betreden van het terrein verklaart u akkoord te zijn met de verkoopsvoorwaarden

Dit concert is een cashless evenement. Aan de top-up punten ontvangt u een unieke cashless kaart om op te laden. U kan ook de Payconiq by Bancontact app gebruiken om heel snel en eenvoudig waarde op uw kaart te zetten. Scan de QR-code op de kaart, voeg een bedrag toe en begeef u naar de drank- en eetstanden.

Als u aan de bar een drankje bestelt, wordt er een maximum van 2 euro waarborg aangerekend voor uw herbruikbare beker of 0,20 euro voor uw PET-flesje. Indien u deze na gebruik inlevert in één van de verzamelpunten, wordt de waarborg terug op uw cashless kaart gezet. Op deze manier dragen we samen bij aan een concert met zo min mogelijk afval.

Belangrijk: Na 14 mei 2023 kan u via deze website de resterende waarde op uw cashless kaart terugvorderen. Hiervoor wordt 1,50 euro service fee in rekening gebracht. De periode om een terugbetaling aan te vragen loopt tem 14 juni 2023. Na deze datum is het niet meer mogelijk om een terugbetaling aan te vragen. De terugbetaling kan enkele weken in beslag nemen.


Live Nation zal herbruikbare bekers, watervulstations en mobiliteitsincentives aanbieden. Wenst u ook uw steentje bij te dragen? Denk daarbij aan ons actieplan duurzame mobiliteit voor uw vervoer naar en van het concert.

Iets verloren? Gelieve na het concert contact op te nemen met info@livenation.be.

Heen en weer

Heen en weer naar het concert van Beyoncé: maak kennis met het actieplan duurzame mobiliteit

Op zondag 14 mei houdt de "Renaissance World Tour" van Beyoncé halt in het Koning Boudewijnstadion in Brussel. Vandaag vragen we alvast uw aandacht voor het - op maat van dit concert uitgewerkte - mobiliteitsplan dat inzet op een vlotte en milieuvriendelijke heen- en terugreis. Het belooft druk te worden op de Heizelsite. We raden aan om de auto thuis te laten en uw reis naar het Koning Boudewijnstadion op een duurzame manier te plannen. Zo vermijdt u filestress en draagt u uw steentje bij om de CO2-uitstoot te verminderen.

Er wordt hard ingezet op openbaar vervoer. NMBS legt na afloop van het concert speciale nachttreinen in. Het speciale Nachttreinticket Beyoncé kost slechts 11 euro. Ook MIVB versterkt het net naar aanleiding van het concert, allemaal inbegrepen in uw Event Pass. Er worden concertbussen via Keolis ingezet vanaf 21 euro voor een heen- en terugrit naar verschillende steden in België. Voor fietsers voorzien we 2 bewaakte fietsparkings aan het stadion. Parkeren op de Heizelsite raden we af. Parkingtickets zijn beperkt in aantal en kosten maximum 25 euro. We zetten alle informatie graag uitgebreid op een rij voor u:

Na afloop van het concert legt NMBS speciale nachttreinen in. U kan een Nachttreinticket Beyoncé kopen voor slechts 11 euro, ongeacht de afstand die u aflegt. Dit ticket is uitsluitend online te koop via nmbs.be/beyonce. Dit heen-en-terugticket is geldig voor de treinreis in 2de klas naar Brussel-Zuid (heenreis met een gewone trein vanuit elk Belgisch station, terugreis met een speciale nachttrein).

Na het concert legt NMBS de volgende speciale nachttreinen in:

 • Brussel-Zuid - Gent-Sint-Pieters - Aalter - Oostkamp - Brugge - Oostende
 • Brussel-Zuid - Aalst - Wetteren - Merelbeke - Deinze - Waregem - Harelbeke - Kortrijk - Izegem - Roeselare
 • Brussel-Zuid - Mechelen - Kontich-Lint - Mortsel-Oude-God - Antwerpen-Berchem - Antwerpen-Centraal


Deze speciale nachttreinen zijn alleen toegankelijk met het overeenstemmende Nachttreinticket Beyoncé. De aankoop van het ticket geldt als een plaatsreservering op uw speciale nachttrein. Het aantal Nachttreintickets Beyoncé is beperkt per speciale nachttrein. Wees er dus snel bij!

Tip: Met de barcode op uw Nachttreinticket Beyoncé kan u 24u gratis parkeren in de door de nachttrein bediende NMBS-parkings.

Een Event Pass voor een heen-en terugreis van en naar het Koning Boudewijnstadion met de MIVB-tram, bus of metro in Brussel is inbegrepen in uw concertticket.

Deze code(s) vindt u terug op uw e-ticket dat u enkele dagen voor het concert kan downloaden via ‘My Account’ op Ticketmaster.be. Opgelet! U vindt geen MIVB-code terug in de Ticketmaster app, dus als u gebruik wil maken van de MIVB-code kan u deze terugvinden op uw e-ticket of in de mobiliteitsmailing.

U kan uw Event Pass vanaf 3 dagen voor het concert afhalen aan één van de verkoopautomaten in de MIVB-stations of aan de belangrijkste tram- en bushaltes. Meer info vindt u op deze link. Zodra u uw Event Pass heeft opgehaald, heeft u gratis toegang tot het MIVB-netwerk voor de dag van het concert. Het ticket is geldig gedurende 24u voor de heen- en terugrit naar het stadion.

Het Koning Boudewijnstadion ligt op wandelafstand van de metrostations Houba-Brugmann en Heizel (lijn 6). Voor en na het concert wordt het bus-, tram- en metro-aanbod uitgebreid. Als u een ticket hebt voor het middenplein of tribune 2, stapt u best uit aan halte Houba-Brugmann. Hebt u een ticket voor tribune 3 of 4, dan kan u gebruik maken van halte Heizel. Opgelet: metrohalte Koning Boudewijn wordt uit veiligheidsoverwegingen gesloten na het concert. Stap daarom na het concert best terug op aan halte Houba-Brugmann of halte Heizel.

Ook trams en bussen van zowel De Lijn als MIVB kunnen u tot vlak bij het Koning Boudewijnstadion brengen. De haltes Heizel (tram 7), Stadion (tram 9 en 19), Koning Boudewijn (bussen 241, 242, 243, 250, 251 en 260 van De Lijn), Brussel Expo (bus 820 van De Lijn), Esplanade (tram 3) en Brussel Panorama (bus 83 van MIVB) liggen op wandelafstand.

Tip: Plan je reis op voorhand via de routeplanners van NMBS & MIVB.

Het Koning Boudewijnstadion is goed bereikbaar met de fiets. Heel wat gemeenten liggen op fietsafstand. Dat hebben we hier in kaart gebracht. Er zijn 2 gratis, bewaakte fietsparkings met lockers voorzien vlakbij de ingang:

De eerste 2000 fietsers worden beloond met een klein geschenk van de Renaissance World Tour!

Ook handig: in Brussel kunt u gebruik maken van de deelfietsen van Villo. Een dagpas kost 1 euro. Er liggen 4 Villostations rond het Koning Boudewijnstadion: Heizel, Atomium, Stadium en Houba-Brugmann. Meer informatie over Villo vindt u hier.

Woont u te ver om met de fiets te komen? Dan is Park & Bike een aanrader. U neemt de fiets mee in de auto, parkeert deze net buiten Brussel en dan fietst u naar het Koning Boudewijnstadion. Gratis parkeren kan o.a. aan:

Reis wijs! Kom met de Beyoncé bus, drink een glaasje en laat u veilig weer naar huis brengen. U wordt met de bus afgezet op parking C van Brussels Expo, op wandelafstand van het Koning Boudewijnstadion. 1 uur na het concert wordt u op dezelfde locatie weer opgehaald en teruggebracht naar uw vertrekplaats. Er zijn bustickets verkrijgbaar vanaf 21 euro en vanuit maar liefst 49 steden (heen en terug). Bustickets zijn UITVERKOCHT.

Belangrijk! Zorg dat u 15 minuten voor de vertrektijd op de vertrekplaats aanwezig bent. Aankomst in Brussel is voorzien om 16u00.

Terugrit: De bussen vertrekken 1 uur na het concert op Parking C, waar een afgesloten zone is voorbehouden voor de concertbussen. De bussen krijgen een afzonderlijke uitrit van de parking. 

Legt u zelf een bus in? Dan kan je een busparkeerplaats voor 40 euro reserveren via deze link.

We raden het ten zeerste af, maar verkiest u toch om met de auto naar het Koning Boudewijnstadion te komen, dan dient u rekening te houden met een aantal belangrijke zaken:

Brussels Expo biedt een beperkt aantal parkeerplaatsen in voorverkoop aan op parking C en Trade Mart. Enkel wie in het bezit is van een parkingticket, zal toegang krijgen tot deze parkings. Een parkingticket kost 15 of 25 euro. Deze tickets zijn te koop via deze link. Uw reservatie geldt slechts voor 1 parkeerplaats.

Er geldt een parkeerverbod op de Heizelsite. De verkeerspolitie houdt dit nauwlettend in de gaten. Buiten de officiële parkings zijn er geen parkeerplaatsen beschikbaar.

Door de grote drukte op de Heizelsite dient er rekening gehouden te worden met vertragingen, vertrek dus op tijd. Er zijn ook verschillende straten afgesloten.

Geen zin in een verre verplaatsing op de dag van het concert? Geen stress, blijf na het concert in Brussel logeren. Dankzij visit.brussels maak je er een onvergetelijke citytrip van.

Frequently Asked Questions

Om gebruik te maken van het rolstoelpodium kopen personen met een handicap SPECIALE TICKETS voor het concert van Beyoncé op zondag 14 mei 2023 in het Koning Boudewijnstadion. Deze tickets kan je reserveren via dit formulier.

De tickets voor het rolstoelpodium kosten 107,90 euro (inclusief servicekosten, donatie voor het goede doel, milieu- en mobiliteitsbijdrage) en zijn beperkt in aantal. Reserveren kan alleen wanneer je aan de hand van een Europese blauwe parkeerkaart of een ander officieel document je beperking kan aantonen.

Het platform is niet enkel bedoeld voor rolstoelgebruikers. Ook mensen die slecht te been zijn (omwille van beperking of ziekte), mensen met dwerggroei, blinden en slechtzienden, ... komen in aanmerking voor deze tickets.

De zitplaatsen in tribunes 2, 3 en 4 zijn enkel bereikbaar via treden. Het is niet mogelijk om voor deze plaatsen gebruik te maken van de alternatieve ingang. In de tribunes bevinden zich geen liften, aangepast sanitair of voorbehouden parking in de buurt. Heb je toch nood aan toegankelijke voorzieningen, dan koop je best specifieke tickets voor het platform voor mensen met een beperking of het middenplein.

BELANGRIJK! Je kan max. 2 tickets per persoon met handicap kopen voor het rolstoelplatform. De tickets zet je op naam van de persoon met een beperking, niet op naam van de begeleider! Ook voor de begeleider koop je een specifiek ticket voor het rolstoelpodium.

Voor vragen over de ticketverkoop kan je terecht bij Ticketmaster door dit formulier in te vullen.

Voor vragen over de faciliteiten voor mensen met een beperking, kan je terecht bij beyonce@inter.vlaanderen.

De gegevens die je invult worden enkel gebruikt voor de aankoop van het ticket en de interne database van Inter en Ticketmaster. We verbinden ons ertoe persoonlijke gegevens onder geen enkele voorwaarde door te geven aan derden. Je kan altijd vragen je gegevens te wissen of in te kijken door een e-mail te sturen naar beyonce@inter.vlaanderen.

Om illegale doorverkoop en fraude te voorkomen, zijn uw tickets pas op 11 mei vanaf 12u beschikbaar in de Ticketmaster App (of in uw account).

Komt de naam op je ticket niet overeen met je eigen naam? Maak je hierover geen zorgen! Als het ticket via de officiële kanalen is gekocht, is het geldig.

Als je een package hebt gekocht, moet je op de dag van het concert een identiteitsbewijs meenemen om de inhoud van je pakket op te halen.

Koop je tickets niet via veilingwebsites of websites met tweedehands tickets. Tickets die voor een exuberant bedrag worden aangeboden, worden op de zwarte lijst gezet en ongeldig gemaakt, wat betekent dat ze je geen toegang geven tot het concert. Heb je een ticket gekocht via één van deze websites? Probeer dan eerst contact op te nemen met deze website. Soms krijg je het prijsverschil terugbetaald. Zo niet, overweeg dan juridische stappen bij de burgerlijke rechter. Meld de doorverkoop altijd aan de Economische Inspectie via meldpunt.belgie.be.

Er is geen minimumleeftijd, dus iedereen is welkom! Maar iedereen op het concert moet in het bezit zijn van een geldig concertticket, kinderen inbegrepen. Er is geen korting voor kinderen.

Kinderen onder de 12 jaar wordt aangeraden een zitplaats te kopen. Jonge kinderen mogen NIET op het middenplein.

Kinderen onder de 16 jaar die de voorkeur geven aan het middenplein MOETEN vergezeld worden door een volwassene die in het bezit is van een geldig ticket van hetzelfde prijsniveau.

Wij raden het meenemen van (jonge) kinderen naar het concert af, omdat wij niet voorzien in kinderfaciliteiten en omdat een concert niet de ideale omgeving is voor kinderen.

Net zoals bij eerdere tournees wil Beyoncé ook naast het podium het verschil maken met BeyGOOD, de stichting die ze in 2013 oprichtte om overal ter wereld mensen en programma’s te steunen. BeyGOOD zet de ingeslagen weg van de filantropie verder en focust op het uitbouwen van economische gelijkheid door organisaties te ondersteunen die kansarme gemeenschappen helpen. Ze krijgen toegang tot studiebeurzen, stagemogelijkheden met de optie op een job en andere middelen om ondernemingszin te ondersteunen.

Tickets & Packages

Er zijn verschillende soorten tickets: Reguliere tickets (staand/zittend), Packages en Platinum tickets. De ticketprijzen zijn inclusief servicekosten, donatie voor het goede doel, milieu- en mobiliteitsbijdrage.

Er zijn 6 prijscategorieën voor reguliere tickets: €64,70 zitplaatsen – €80,90 zitplaatsen – €102,50 zitplaatsen – €107,90 staand middenplein + personen met een beperking – €145,70 zitplaatsen – €183,50 zitplaatsen + staanplaatsen Golden Circle.

Platinum Tickets geven fans de kans om de meest gewilde tickets van een evenement te kopen tegen een marktgedreven prijs. Hiervoor wordt een deel van de tickets beschikbaar gesteld door de artiest of promotor. Deze tickets geven de fans gegarandeerde toegang tot de plekken waar op dat moment het meeste vraag naar is. Dit kunnen zowel zit- als staanplaatsen zijn. Platinum Tickets worden aangeboden op Ticketmaster en zijn originele tickets. Extra’s als hospitality of merchandise maken geen deel uit van het Platinum Ticket. Meer informatie over Platinum Tickets vind je hier.

PURE/HONEY ON STAGE RISERS FRONT ROW EXPERIENCE bevat:

 • BAD B*TCHES to the left. MONEY B*TCHES to the right! Beleef RENAISSANCE WORLD TOUR (RWT) vanop de PURE/HONEY RISER met een plaats op de eerste rij (BAD B*TCHES (KANT A) of MONEY B*TCHES (KANT B))
 • Aparte bar en toiletvoorzieningen voor PURE/HONEY gasten met betalende bar, bier, wijn en cocktails! (2 drankbonnetjes inbegrepen)
 • Limited edition RENAISSANCE WORLD TOUR VIP cadeau
 • Official RENAISSANCE WORLD TOUR VIP laminate
 • Fast pass voor RWT merchandise
 • Mogelijkheid om een RENAISSANCE WORLD TOUR foto te nemen
 • Medewerkers ter plaatse & ophaalpunt merchandise
 • Beperkte beschikbaarheid

€2685,30 incl. servicekosten, donatie voor het goede doel, milieu- en mobiliteitsbijdrage

PURE/HONEY ON STAGE RISERS bevat:

 • BAD B*TCHES to the left. MONEY B*TCHES to the right! Beleef RENAISSANCE WORLD TOUR (RWT) vanop de PURE/HONEY RISER (BAD B*TCHES (KANT A) of MONEY B*TCHES (KANT B))
 • Aparte bar en toiletvoorzieningen voor PURE/HONEY gasten met betalende bar, bier, wijn en cocktails! (2 drankbonnetjes inbegrepen)
 • Limited edition RENAISSANCE WORLD TOUR VIP cadeau
 • Official RENAISSANCE WORLD TOUR VIP laminate
 • Fast pass voor RWT merchandise
 • Mogelijkheid om een RENAISSANCE WORLD TOUR foto te nemen
 • Medewerkers ter plaatse & ophaalpunt merchandise
 • Beperkte beschikbaarheid

€2185,30 incl. servicekosten, donatie voor het goede doel, milieu- en mobiliteitsbijdrage

[UITVERKOCHT!] ALIEN SUPERSTAR RISER bevat:

 • Beleef RENAISSANCE WORLD TOUR (RWT) vanop de ALIEN SUPERSTAR RISER met onbelemmerd UNIEK zicht op de RENAISSANCE WORLD TOUR
 • Aparte bar en voorzieningen voor ALIEN SUPERSTAR Riser gasten met betalende bar, bier, wijn en cocktails (2 drankbonnetjes inbegrepen)
 • Limited edition RENAISSANCE WORLD TOUR VIP cadeau
 • Official RENAISSANCE WORLD TOUR VIP laminate
 • Fast pass voor RWT merchandise
 • Mogelijkheid om een RENAISSANCE WORLD TOUR foto te nemen
 • Medewerkers ter plaatse & ophaalpunt merchandise
 • Beperkte beschikbaarheid

€1115,30 incl. servicekosten, donatie voor het goede doel, milieu- en mobiliteitsbijdrage

[UITVERKOCHT!] Het BEYHIVE VIP PACKAGE bevat:

 • Een staanplaats in de BEYHIVE Pit (BEYHIVE A of BEYHIVE B)
 • Limited edition RENAISSANCE WORLD TOUR VIP cadeau
 • Official RENAISSANCE WORLD TOUR VIP laminate
 • Toegang tot het stadion voor normale tickethouders
 • Mogelijkheid om een RENAISSANCE WORLD TOUR foto te nemen
 • Medewerkers ter plaatse & ophaalpunt merchandise

€835,30 incl. servicekosten, donatie voor het goede doel, milieu- en mobiliteitsbijdrage

[UITVERKOCHT!] CLUB RENAISSANCE EXPERIENCE bevat:

 • Dompel jezelf onder in de wereld van de CLUB RENAISSANCE tijdens de CLUB RENAISSANCE WORLD TOUR
 • Toegang tot de betalende bar in CLUB RENAISSANCE
 • Speciaal ontworpen CLUB RENAISSANCE cadeau
 • CLUB RENAISSANCE VIP-bandje dat je toegang geeft tot het stadion voor normale tickethouders
 • Medewerkers ter plaatse & ophaalpunt merchandise

€385,30 incl. servicekosten, donatie voor het goede doel, milieu- en mobiliteitsbijdrage

[UITVERKOCHT!] Het PREMIUM GA EARLY ENTRY PACKAGE bevat:

 • Een staanplaats in de Golden Circle A of Golden Circle B
 • Toegang tot je toegewezen zone voor normale tickethouders
 • Limited edition RENAISSANCE WORLD TOUR VIP cadeau
 • Official RENAISSANCE WORLD TOUR VIP laminate
 • Medewerkers ter plaatse & ophaalpunt merchandise

€350,30 incl. servicekosten, donatie voor het goede doel, milieu- en mobiliteitsbijdrage

[UITVERKOCHT!] Het GA EARLY ENTRY PACKAGE bevat:

 • Een staanplaats in de achterste zone op het middenplein
 • Toegang tot de achterste zone op het middenplein voor normale tickethouders
 • Limited edition RENAISSANCE WORLD TOUR VIP cadeau
 • Official RENAISSANCE WORLD TOUR VIP laminate
 • Medewerkers ter plaatse & ophaalpunt merchandise

€240,30 incl. servicekosten, donatie voor het goede doel, milieu- en mobiliteitsbijdrage

[UITVERKOCHT!] Het GOLD VIP FAN TICKET PACKAGE bevat:

 • Een uitstekende zitplaats
 • Limited edition RENAISSANCE WORLD TOUR VIP cadeau
 • Official RENAISSANCE WORLD TOUR VIP laminate
 • Medewerkers ter plaatse & ophaalpunt merchandise

€350,30 incl. servicekosten, donatie voor het goede doel, milieu- en mobiliteitsbijdrage

[UITVERKOCHT!] Het SILVER VIP FAN TICKET PACKAGE bevat:

 • Een zitplaats
 • Limited edition RENAISSANCE WORLD TOUR VIP cadeau
 • Official RENAISSANCE WORLD TOUR VIP laminate
 • Medewerkers ter plaatse & ophaalpunt merchandise

€275,30 incl. servicekosten, donatie voor het goede doel, milieu- en mobiliteitsbijdrage