Ga naar Devendra Banhart

Devendra Banhart

Devendra Banhart

zo 11 aug. 2024
Deurne

20:00

Deuren open: 19:00


(04/12/2023)

Nadat hij afgelopen woensdag de AB betoverde met zijn magnifieke muziek en meeslepende nieuwe songs, is Devendra Banhart terug voor meer! Devendra kondigt zijn terugkeer aan naar ons land, en wel volgende zomer. Dit keer in de feeërieke setting van het OLT Rivierenhof in Antwerpen op zondag 11 augustus 2024. Een match made in heaven !

Devendra Banhart, een waar icoon voor een hele generatie muziekfans, vindt zichzelf al enkele jaren opnieuw uit en begeeft zich daarbij op paden van mystieke folk, eigenzinnige Americana en Latin-American rock, waarbij hij geroutineerd laveert tussen intense gevoelens en absurditeit. In zijn rijke discografie, dat twaalf studioalbums, talloze 'samenwerkingsalbums' en compilaties omvat, creëert de artiest een uniek universum dat schommelt tussen sfeer en reflectie, terwijl hij zijn luisteraars bij elke nieuwe release verrast. Devendra is een artiest van grote klasse, die over de podia van de wereld toert als een soort troubadour die uit de lucht is komen vallen, met ontbloot bovenlijf, in synergie met akoestische melodieën. Devendra is een van de meest stijlvolle figuren in de indiescene en levert gepolijste, perfect uitgevoerde nummers af op uitgekiende albums. Zoals ook op zijn nieuwe album "Flying Wig", geproducet in samenwerking met zijn vriendin Cate Le Bon. Devendra Banhart komt met zijn nieuw album in de achterzak naar het OLT Rivierenhof in Antwerpen op 11 augustus 2024!

Dit concert is een coproductie van Live Nation en OLT Rivierenhof.

Tickets

Reguliere ticketverkoop

  • Nieuw

    General onsale*

Artiesten aanwezig op dit evenement

Toegang voor rolstoelgebruikers

OLT Rivierenhof ligt middenin het groendomein Rivierenhof. We doen er alles aan om het terrein voor iedereen zo toegankelijk mogelijk te maken. Bovenaan het theater voorzien we een gereserveerde zone voor rolstoelgebruikers. Vraag bij de ticketcontrole assistentie van een medewerker, die je begeleidt naar de voorziene zone.

Heb je tijdens een concertbezoek, op welke manier dan ook, assistentie nodig? Contacteer ons via communicatie@oltrivierenhof.be. We stellen alles in het werk om je bezoek aan OLT Rivierenhof zo aangenaam mogelijk te maken.