Ga naar P!NK

Lees alle praktische info over dit concert hier.

P!NK: SUMMER CARNIVAL 2024

P!NK: SUMMER CARNIVAL 2024

zo 14 jul. 2024
Brussels

 

P!NK keert in 2024 terug naar het Verenigd Koninkrijk en Europa met haar spectaculaire Summer Carnival World Tour. Afgelopen zomer genoten al meer dan 1 miljoen fans van deze tournee. Op zondag 14 juli staat P!NK in het Koning Boudewijnstadion in Brussel. Het wordt haar allereerste stadionshow in België. Afgelopen zomer was P!NK headliner van een uitverkocht Werchter Boutique festival. De ronduit indrukwekkende show werd overladen met lovende recensies. P!NK neemt The Script, GAYLE en KidCutup als special guests mee op de Summer Carnival Tour 2024. ​ 

 

In 2023 gaf P!NK voor het eerst in vier jaar opnieuw optredens in Europa. De Summer Carnival Tour reisde door 7 landen, goed voor 21 sold out concerten. P!NK betoverde met pakken hits, visueel spektakel, adembenemende luchtacrobatiek en bevestigde haar status als één van de beste live-artiesten aller tijden. Na Europa reisde de tournee naar de Verenigde Staten. ​ Deze winter zijn ook Australië en Nieuw-Zeeland aan de beurt.

 

Vorig maand pakte P!NK uit met nieuwe single "Dreaming", een samenwerking met Marshmello en Sting. Deze single zal op de Special Tour Deluxe Edition van haar negende studioalbum “Trustfall’ staan. Deze speciale editie, die op 1 december uitkomt, herneemt een aantal live-opnames van de Summer Carnival Tour 2023 en enkele covers zoals Sade’s “No Ordinary Love” en Sinead O’Connor’s “Nothing Compares 2 U” met Brandi Carlile.

 

P!NK debuteert eind jaren '90. Snel ontwikkelt ze haar eigen stijl. De combinatie van pop en krachtige, door rock beïnvloede zang is een winnende combinatie die haar al tientallen jaren vaste klant maakt in de hitlijsten. P!NK is één van de meest succesvolle popartiesten ter wereld. Op haar palmares: een lange reeks nummer één hits, miljoenen verkochte albums en concerttickets, een prijzenkast vol awards. ​ Op de Walk of Fame in Hollywood heeft ze een ster en meer recent, in 2020, werd ze bekroond als BillBoard Music Award's Icon.

Tickets

Reguliere ticketverkoop

  • Nieuw

    General onsale*

Pakketten

Artiesten aanwezig op dit evenement