Ga naar The Dead South

The Dead South

The Dead South

wo 06 sep. 2023
Deurne

Deuren open: 19:00

(31 januari 2023)

 

Na een uitverkochte show in De Roma en een zinderend concert als opener in de Barn op Rock Werchter 2022 komt het Canadese alternatieve bluegrass kwartet The Dead South OLT Rivierenhof op 6 september inpakken. Zang en samenspel van gitaar, banjo, mandoline en cello, meer hebben de vier mannen niet nodig om een sound neer te zetten die fans over de hele wereld aanspreekt. De ticketverkoop start vrijdag 3 februari om 11u via livenation.be en oltrivierenhof.be.

De video voor hun single “In Hell I’ll Be In Good Company” (2016) was een instant YouTube succes en deed rockclubs wereldwijd overstag gaan voor hun zeer aanstekelijke shows. Op de dubbel EP's “Easy Listening for Jerks, Parts I & II” (2022) vinden The Dead South een perfecte balans tussen hun punk roots en bluegrass sound. De EP's tonen een band die zich op nieuw muzikaal terrein begeeft en tegelijkertijd trouw blijft aan zichzelf. Of zoals HUMO het neerpende “The Dead South ontpopten zich op Rock Werchter tot de kwaadaardige halfbroers van Mumford and Sons. (…) Wat vooral telde: aan het eind, tijdens een wervelend ‘Banjo Odyssey’, was echt iédereen die al stampvoetend de houten plankenvloer testte er echt voor The Dead South.” Dat belooft voor het amfitheater van OLT Rivierenhof!

Tickets

Reguliere ticketverkoop

  • Nieuw

    General onsale*

Artiesten aanwezig op dit evenement

Toegang voor rolstoelgebruikers

Het Openluchttheater ligt middenin het groendomein Rivierenhof. We doen er alles aan om het terrein voor iedereen zo toegankelijk mogelijk te maken. Helaas kunnen we niet garanderen dat elk stukje (eenvoudig) bereikbaar is voor mensen met een beperking of een rolstoel. Bovenaan het theater voorzien we een gereserveerde zone voor rolstoelgebruikers. Vraag bij de ticketcontrole assistentie van een medewerker, die je begeleidt naar de voorziene zone.

.

Heb je tijdens een concertbezoek, op welke manier dan ook, assistentie nodig? Contacteer ons via info@openluchttheater.be. We stellen alles in het werk om je bezoek aan het Openluchttheater zo aangenaam mogelijk te maken.