Ga naar MEROL

MEROL

MEROL

do 22 jun. 2023
Deurne

Deuren open: 19:00


(31 januari 2023)

Een tijdje terug kondigde Merol haar komst naar het prachtige OLT Rivierenhof aan, een zwoel zomerconcert op woensdag 21 juni. Dat de roodharige femme fatale nog steeds gigantisch populair is in Vlaanderen werd nogmaals bevestigd. Alle tickets vlogen de deur uit. Echter niet getreurd voor wie ernaast heeft gegrepen, want ook op donderdag 22 juni kan je lekker met de meiden naar Merol in het openluchttheater. Tickets voor dat extra concert zijn beschikbaar vanaf vrijdag 3 februari om 11u.

Charmant, ondeugend, een stijlicoon… Merol is het allemaal. Op de grens tussen geniaal en grotesk weet ze met haar zwoele, unieke sound, schaamteloze teksten, pompende jaren ’80 synths en een gezonde dosis humor en zelfspot ieders hart te veroveren.

Tickets

Reguliere ticketverkoop

  • Nieuw

    General onsale*

Niet gevonden wat je zocht?

Selecteer een andere datum

Artiesten aanwezig op dit evenement

Toegang voor rolstoelgebruikers

OLT Rivierenhof ligt middenin het groendomein Rivierenhof. We doen er alles aan om het terrein voor iedereen zo toegankelijk mogelijk te maken. Bovenaan het theater voorzien we een gereserveerde zone voor rolstoelgebruikers. Vraag bij de ticketcontrole assistentie van een medewerker, die je begeleidt naar de voorziene zone.

Heb je tijdens een concertbezoek, op welke manier dan ook, assistentie nodig? Contacteer ons via communicatie@oltrivierenhof.be. We stellen alles in het werk om je bezoek aan OLT Rivierenhof zo aangenaam mogelijk te maken.