Ga naar MEROL

MEROL

MEROL

wo 21 jun. 2023
Deurne

Deuren open: 19:00

(30/11/2022)

 

Lekker met de meiden… een Merol concertje meepikken? Kon zopas in een uitverkochte AB, waar de roodharige femme fatale het publiek in extase bracht met haar catchy Nederlandstalige pop. Kan op 2 en 4 maart in een nokvolle De Roma. En kan binnenkort ook in het OLT Rivierenhof, want Merol kondigt vandaag haar komst naar het prachtige openluchttheater aan, op woensdag 21 juni. Tickets zijn beschikbaar vanaf vrijdag om 10u, snel zijn is de boodschap!

Charmant, ondeugend, een splinternieuw stijlicoon … Merol is het allemaal. Op de grens tussen geniaal en grotesk weet ze met haar zwoele, unieke sound, schaamteloze teksten, pompende jaren ’80 synths en een gezonde dosis humor en zelfspot ieders hart te veroveren.

Tickets

Reguliere ticketverkoop

  • General onsale*
    Uitverkocht

Niet gevonden wat je zocht?

Selecteer een andere datum

Artiesten aanwezig op dit evenement

Toegang voor rolstoelgebruikers

OLT Rivierenhof ligt middenin het groendomein Rivierenhof. We doen er alles aan om het terrein voor iedereen zo toegankelijk mogelijk te maken. Bovenaan het theater voorzien we een gereserveerde zone voor rolstoelgebruikers. Vraag bij de ticketcontrole assistentie van een medewerker, die je begeleidt naar de voorziene zone.

Heb je tijdens een concertbezoek, op welke manier dan ook, assistentie nodig? Contacteer ons via communicatie@oltrivierenhof.be. We stellen alles in het werk om je bezoek aan OLT Rivierenhof zo aangenaam mogelijk te maken.