Ga naar Michael Bublé

Michael Bublé: Higher Tour

Michael Bublé: Higher Tour

do 23 mrt. 2023
Antwerpen

Sportpaleis | Antwerpen

Deuren open: 18:30

 

(19/09/2022)

 

Grammy winnaar, multi-platinum superster en entertainer pur sang Michael Bublé trekt volgend jaar met zijn nieuwe 'Higher Tour' doorheen Europa. Op donderdag 23 maart 2023 staat hij in het Sportpaleis in Antwerpen. De ticketverkoop start vrijdag 23 september om 10u via livenation.be.

 

“So I wanted this show to be a celebration of joy and love. And I didn’t want to rest on my laurels. People have never seen me in this way in concert before. … I want them to be part of something special for one night. It’s the biggest tour I’ve ever mounted, production-wise.” ~ Michael Bublé

 

Bublé's vorige wereldtour deed 25 landen aan, omvatte onder meer 61 uitverkochte shows in de VS en eentje in het Antwerps Sportpaleis, en bereikte meer dan 800.000 fans. Ook dit keer legt Bublé de lat hoog en belooft hij zijn fans deel te zullen zijn van iets heel bijzonder met de grootste productie waarmee hij ooit op tour trok. Dit ter promotie van zijn nieuwste en elfde studioalbum ‘Higher’ (release 25 maart).

 

Met zijn onmiskenbaar talent, energie, stem die thuis is in zowat alle genres (pop, swing, jazz, R&B) en feeling voor comedy, is het geen wonder dat wanneer Michael Bublé in de zaal arriveert, het feest onmiddellijk begint. Dit concert wil je zeker niet missen!

Tickets

Reguliere ticketverkoop

  • Nieuw

    General onsale*

Artiesten aanwezig op dit evenement

Toegang voor rolstoelgebruikers

In de zaal zijn er plaatsen voorzien voor rolstoelgebruikers en je eventuele gezelschap. Gelieve telefonisch te reserveren bij Tele Ticket Service op het nummer +32 (0)3 400 00 34 en te verduidelijken dat je je in een rolstoel verplaatst. Zo kunnen we de juiste reservering voor je doen. Of mail naar service@teleticketservice.com. Onze medewerkers in de zaal helpen en begeleiden je graag, als je dat wenst.

Bij de verbouwingen van het Sportpaleis is bijzondere aandacht besteed aan de integrale en optimale toegankelijkheid voor andersvaliden. Rolstoelgebruikers kunnen volledig zelfstandig het Sportpaleis binnen via de aangepaste ingang nr. 6 aan de kant van Parking Vaart en ondervinden geen hinder van al te steile hellingen. Aan de cateringruimtes kan je terecht aan verlaagde bedieningstogen. In de zaal zelf is het aantal rolstoelplaatsen meer dan verdubbeld en geniet je van prominente plaatsen helemaal vooraan op de rechterzijtribune, een zone die standaard en structureel voor rolstoelgebruikers is voorbehouden. Deze plaatsen op de eerste rij bieden je een optimale belevingswaarde van het evenement en een uitstekend zicht op de activiteit.