Ga naar Whitney

Het concert van Whitney, dat oorspronkelijk gepland was op 8 november 2022 in De Roma, zal verzet worden naar 14 Februari 2023. Tickets blijven geldig; alle tickethouders zullen via mail op de hoogte gebracht worden.

 

Official statement from the band: "Due to unforeseen circumstances we have to move our upcoming tour to early 2023. We look forward to seeing you in February." 

Whitney: Spark UK/EU Tour

Whitney: Spark UK/EU Tour

di 14 feb. 2023
Antwerpen

De Roma | Antwerpen

Deuren open: 19:15

 

(16/06/2022)

 

Whitney komt naar België! Het eigenzinnige folkpopduo uit Chicago stelt op dinsdag 8 november zijn nieuwe album SPARK voor in De Roma.

Met hun derde album SPARK rekenen Julien Ehrlich en Max Kakacek af met de emotioneel zwaar beladen voorbije twee jaren van lockdowns en relatiebreuken. Voor de opnames bouwde het indieduo in hun studio een replica na van hun blokhut in de bossen van Portland. Daar trokken ze zich tussen middernacht en het ochtendgloren terug om hun inspiratie de vrije loop te laten. Het resultaat is een licht psychedelisch album dat baadt in melancholie. Anders dan hun voorgaand werk, klinkt SPARK rijker, diverser, volwassener ook. Julien en Max voegen aan hun dromerige soundscapes frivole drum loops, sprankelende piano riffs en hier en daar zelfs een vleugje disco toe. De nieuwe sound van Whitney is geboren.

SPARK is ook een ode aan de intense vriendschap van twee gelijkgestemde zielen. Met Whitney staan er in De Roma twee topmuzikanten op het podium die elkaar inspireren en verrijken en er zo in slagen een unieke sound als een warm dekentje over het publiek uit te spreiden.

Tickets

Reguliere ticketverkoop

  • Nieuw

    General onsale*

Artiesten aanwezig op dit evenement