Ga naar Oscar And The Wolf

Als gevolg van de huidige gezondheidscrisis, wordt het concert van Oscar and the Wolf in Sportpaleis Antwerpen, dat zou plaatsvinden op 30 april 2022, uitgesteld naar zaterdag 12 november 2022.

Oscar and the Wolf:

My dearest sweethearts,
It breaks my heart to tell you that some of The Shimmer dates are being postponed. Due to the ongoing health crisis, the measures that are being imposed, and the current insecurity in the live music industry, it’s still impossible to set up a tour on a European scale. Oscar and the Wolf shows should represent energy, togetherness, and love. In our current climate, we can’t assure you The Shimmer tour will be the experience we imagined it to be. I truly wish things were different and we could have celebrated being together. Can’t wait to see you soon during one of the new shows when we finally fully return!
Love,
Max

Oscar And The Wolf: European Tour 2022

Oscar And The Wolf: European Tour 2022

za 12 nov. 2022
Antwerpen

Sportpaleis | Antwerpen

Deuren open: 18:30

(28/09/2021)

Oscar And The Wolf, het indie-popster alter-ego van Max Colombie, laat morgen met “Livestream” een nieuwe song op de wereld los. Het sensuele nummer is de nieuwe single van zijn langverwachte derde album ‘The Shimmer’, dat uitkomt op 22 oktober. En er is meer. Colombie kondigt namelijk ook zijn terugkeer naar het podium aan. Op zaterdag 30 april concerteert hij in het Sportpaleis.

Oscar And The Wolf behoeft nauwelijks nog een introductie. Wie Colombie’s wereld betreedt, treft een unieke en eigenwijze mix van hedendaagse R&B en electro-pop aan. Een combinatie van duistere, zweverige melodieën en tegelijkertijd dansbare beats. Zang die doordrenkt is van drama, maar ook overloopt van sensualiteit en verlangen. Max Colombie omschrijft zijn muziek als “een schemerzone waar het noch triest, noch vrolijk is. Het is zoals de naam ‘Oscar And The Wolf’. Een balans tussen licht en donker, een perfect samenspel van de zon en de maan. Het is mooi en eng tegelijk.”

Tickets

Reguliere ticketverkoop

  • Tickets nu te koop

    General onsale*

VIP-pakketten

Artiesten aanwezig op dit evenement

Toegang voor rolstoelgebruikers

In de zaal zijn er plaatsen voorzien voor rolstoelgebruikers en je eventuele gezelschap. Gelieve telefonisch te reserveren bij Tele Ticket Service op het nummer 03/400.00.34 (vanuit Nederland +32.3.400.00.34) en te verduidelijken dat je je in een rolstoel verplaatst. Zo kunnen we de juiste reservering voor je doen. Of mail naar service@teleticketservice.com. Onze medewerkers in de zaal helpen en begeleiden je graag, als je dat wenst.

Bij de verbouwingen van het Sportpaleis is bijzondere aandacht besteed aan de integrale en optimale toegankelijkheid voor andersvaliden. Rolstoelgebruikers kunnen volledig zelfstandig het Sportpaleis binnen via de aangepaste ingang nr. 6 aan de kant van Parking Vaart en ondervinden geen hinder van al te steile hellingen. Aan de cateringruimtes kan je terecht aan verlaagde bedieningstogen. In de zaal zelf is het aantal rolstoelplaatsen meer dan verdubbeld en geniet je van prominente plaatsen helemaal vooraan op de rechterzijtribune, een zone die standaard en structureel voor rolstoelgebruikers is voorbehouden. Deze plaatsen op de eerste rij bieden je een optimale belevingswaarde van het evenement en een uitstekend zicht op de activiteit.