Ga naar Bastille

(26/04/2022)

Op 3 april moest Bastille met pijn in het hart hun show in Brussel afzeggen. Na het raadplegen van hun tourschema, kan de Engelse band nu een nieuwe datum aankondigen voor hun Belgische fans! Bastille komt op 14 november naar het podium van Vorst Nationaal. 

Bastille: Give Me The Future Tour 2022

Bastille: Give Me The Future Tour 2022

ma 14 nov. 2022
Brussels

Deuren open: 18:30

(27/10/2021)

Het is officieel, Bastille brengt hun vierde album uit op 4 februari 2022! Nadat ze al drie singles op de wereld loslieten, blijft het goede nieuws rond het Londense kwartet maar komen. Vorige week brachten ze een vierde nummer ‘No Bad Days’ uit, en tot onze grote vreugde kondigen ze nu ook de data van een gloednieuwe tour aan! Bastille maakt een langverwachte stop in Vorst Nationaal.

“Give Me The Future” is de titel van Bastille’s aankomende vierde album. De band ziet het als een eerbetoon aan het feminisme en de mensheid door de eeuwen heen. Dit nieuwe meesterwerk biedt ons dertien electro-pop nummers waarop we disco baslijnen, gitaarriffs, futuristische gospels, vocoders, synths lagen en opzwepende strijkers terugvinden. Sinds 2013 en hun wereldwijd succesvolle debuutalbum “Bad Blood”, hebben Dan Smith en zijn bandgenoten zich gevestigd als een vaste waarde in de internationale popscene. Met slechts een paar nummers op hun naam, hebben de jongens zich een weg gebaand naar de absolute top. Hun talent om perfecte popsongs te schrijven en hun onuitputtelijke energie op een publiek over te brengen, heeft deuren geopend naar de grootste podia over de hele wereld. Bastille is goed voor meer dan 11 miljoen verkochte albums, 1,5 miljard views en geldt als een van de meest gestreamde bands ter wereld. Aarzel niet om hen aan het werk te zien op het podium in Vorst Nationaal. Het zal vonken geven!

Tickets

Reguliere ticketverkoop

  • Tickets nu te koop

    General onsale*

Artiesten aanwezig op dit evenement